Pitali smo Sanju Karasman iz Subrine Professional: Kakve će se frizure nositi ovog proljeća?

Jeste li spremne za promjenu svoje frizure? Dosadila vam je boja ili forma? U teoriji ste spremne za promjenu, a u praksi ostajete vjerne svojem look-u? Na početku nove modne sezone pitali smo Sanju Karasman, kreativnu direktoricu u Subrini Professional koji su trendovi nove sezone, na što treba posebno paziti kad je kosa u pitanju i kako kosi vratiti život nakon sezone nošenja kapa. Evo što nam je otkrila…

Ulazimo u novu modnu sezonu. Što je važno za kosu početkom proljeća?subrina-professional-modnialmanah-sanja-karasman
Proljeće je svakako najbolje godišnje doba za promjene, a i najlakše za održavanje frizura. Zimi koristimo pokrivala za kosu, te je teško imati lijepu frizuru. Ljeti je kosa često u repu zbog vrućina i zbog pojačanog znojenja. Zato je proljeće najidealnije za promjene , za pokazivanje nove frizure. No, prije nego li krenete s promjenama boje i forme kose, kosu treba pripremiti. Zimi je ona izložena vrućem zraku u zatvorenim prostorima, tako da joj je potrebna lagana hidratacija kose. Najbolji proizvodi za hidrataciju su Subrina Professional proizvodi iz linije PHI – Hydro; šampon, balzam te nova hidratantna krema koja se ne ispire i služi kao dodatak njege svim tipovima kose. Šampon nježno čisti kosu, a balzam će spriječiti da se kosa elektrizira. Nakon tretmana kojeg ponovite tijekom pranja kosa će biti spremna za promjenu.

Što kaže trend: koja će frizura biti top ovog proljeća?
Proljeće je vrijeme za svjetlije tonove kosa. Čak i ako ste brineta, kosu možete osvježiti diskretnim pramenovima. Kontrasti i izrazite boje su out, a hit je nježno posvjetljivanje kose kako bi se postigao što prirodniji efekt. Popularni ombre koji je dominirao proteklih sezona (pojačani izrast i svijetli krajevi) treba ublažiti, čak i ukloniti. Najbolji prijelaz ćete postići tanjim pramenovima.

Jesu li u modi više plavuše ili crnke, kratka ili duga kosa?
Prirodnije i svjetlije boje su definitivno IN. Što se tiče dužina kose, to puno varira. Ovoga proljeća i ljeta će biti naglasak na teksturi i razgibanoj kosi svih duljina. Zato je važno da je kosa dobro njegovana.

Kao kreativna direktorica Subrine Professional, koji proizvod za kosu posebno ističeš za ovo proljeće i zašto?
Za ovo proljeće ističem Hydro Cream. Krema je namijenjena svim tipovima kose i koristi se za dodatnu njegu. Ne otežava kosu te je idealan proizvod, koji se nanosi na vlažnu kosu prije feniranja. Omogućit će da kosa bude mekša i lakša za feniranje, ali i zaštićena od pucanja i elektriciteta. Raspitajte se o ovom proizvodu kod svojeg frizera i koristite je kontinuirano tijekom svakog pranja.

subrina-professional-modnialmanah-sanja-karasman

Trenutno nema komentara

Comments are closed