Detoks kože započnite ZIAJA pilinzima!

Nakon zimske teške hrane i naglih promjena temperature, koža, posebno lica, treba pomoć. Započnite detoksikaciju koja će nakon mjesec dana pokazati rezultate: koža će biti sjajna, elastična, tijelo gipko i vidno mršavije.

Kako napraviti proljetni detox kože?
Važan je piling lica i tijela. U tome će vam pomoći tri odlična pilinga s potpisom ZIAJA kozmetike. Napravljeni su u skladu s prirodom, sadrže hranjive sastojke koji uklanjaju površinske stanice kože i dubinski prodiru u dublje dijelove kože dajući joj potrebnu hranu i vlagu. U ponudi su pilinzi iz linija naranča, kakao i maslina, a koji odabrati ovisi o vašoj koži.

Kako nanijeti piling?
Važno je da je koža čista i da su pore otvorene. Najbolje ćete to napraviti tijekom tuširanja. Kružnim pokretima umasirajte proizvod u kožu i pričekajte nekoliko minuta da djeluje. Isperite kožu nešto hladnijom vodom od one kojom ste se umivali/tuširali i laganim utapkavanjem ručnika pokupite vodu s površine kože. Nakon piniga ne zaboravite ostalu njegu. Koliko često ćete koristiti piling ovisi o tipu kože. Masnu kožu treba tretirati pilingom dva do tri puta tjedno tijekom programa detoksikacije.

Na zaboravite i…
• Pijte velike količine vode ili zelenog čaja koji je pun antioksidanata, odličan za kožu i vitku liniju
• Tijelo jednom tjedno masirajte grubljom spužvom kako bi poboljšali cirkulaciju i smanjili celulit, te namažite mlijekom za tijelo
• Počnite s rekreacijom. Čak i pješačenje do posla ili vikend izleti u planinu mogu pojačati tonus mišića.

Trenutno nema komentara

Comments are closed