Pet stvari koje morate znati o steznicima!

rijeme je da priznamo – zima je ostavila traga na našem tijelu, a dok ponovo ne zablistamo u punom sjaju potrebno je korigirati tijelo! U tome će vam pomoći steznici koji su preplavili tržište! Ne znamo je li to zbog toga što smo kao nacije sve deblji ili jednostavno osjećaj sigurnosti koji pružaju neprocjenjiv je za većinu žena. Steznika ima svakakvih, skupljih i povoljnijih pa treba paziti. Mi smo uvijek za Lisca kolekciju jer testirali smo gotovo sve modele i rezultati su odlični!

Kojih pet ključnih stvari morate znati o steznicima?
1. Pazite kakva je gustoća tkanja. Okrenite steznik prema svijetlu i pogledajte kroz tkaninu. Ukoliko je gusta i ne propušta svijetlo steznik je dobar i njegova se funkcija ( da steže) neće izgubiti i nakon pranja.
2. Pogledajte izreze na stezniku. Oni moraju biti rezani (bez sašivenih poruba) kako vam se nakon duljeg nošenja i pranja ne bi neugodno urezali u kožu.
3. Nosite li steznike s naramenicama pogledajte mogu li se one korigirati. Na taj ćete način omogućiti koži da diše i da steznik bude u funkciji vašeg tijela.
4. Obratite pažnju na silikonske dijelove na stezniku. Ukoliko je silikon ugrađen u tkaninu znajte da se steznik za trbuh neće ‘rolati’ tijekom nošenja. Lijepljene trake na stezniku se mogu odlijepiti nakon pranja.
5. I za kraj kako prati steznike? Izbjegavajte visoke temperature tijekom pranja i sušenje na radijatorima ili direktnom suncu. Sve to uništava dugoročnost steznika.

FOTO: LISCA
Trenutno nema komentara

Comments are closed