Luka Grubišić premijerno na BIPA FASHION.HR-u

Frutti di Mare naziv je nove modne kolekcije proslavljenog domaćeg dizajnera Luke Grubišića koji će se sa svojim brandom LukA prvi puta predstaviti na BIPA FASHION.HR-a. Nakon više od četiri mjeseca pripreme i rada, na pistu najvećeg modnog događanja u regiji, LukA pod pokroviteljstvom Silana predstavlja kolekciju od 30 outfita koji naglašavaju siluetu žene i veliča ženstvenost na svakom koraku. ”Ja sam veliki zaljubljenik u more i sve što ima veze s tim dubokim plavetnilom, njegovo prostranstvo, svježina i boje, meni predstavlja ogromnu inspiraciju. Kolekcija sadrži blazere, bogate suknje, LukA majice u sitotisku s čak 11 slojeva, hlače, balonere i haljine. Razigrana je, ali opet donosi eleganciju, a namijenjena je ženama koje žele izgledati bezobrazno dobro“, opisuje novu modnu priču Luka.

U kolekciji za proljeće/ljeto 2017., koja je nastavak branda s nekim novim detaljima, puno je pažnje posvećeno krojevima te posebno materijalima i dodacima. Tako LukA prvi puta u povijesti radi svoje printeve u suradnji s prijateljicom Sanjom Ivan. Upečatljiv nakit od pravog ribarskog konopa, kojeg će nositi modeli na pisti BIPA FASHION.HR-a, izradila je dizajnerica Marija Sjauš Baždarić, a za styling revije bit će zaslužan Saša Joka. Kolekciju u kojoj su glavni detalji hobotnice, krakovi, kozice i romantični oblici, koji karakteriziraju podvodni svijet, predstavit će finalne večeri, u subotu 01. travnja, u sklopu 24. sezone modne manifestacije koja opet nudi bogat program.

Proljetno – ljetno izdanje BIPA FASHION.HR-a traje od 29. ožujka do 01. travnja u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a u sklopu ove sezone svoja će nova dizajnerska umijeća predstaviti Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, LukA, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI, Yuniku i INES Atelier.

Fotograf: Zvonimir Ferina
Modeli: Ema Kovač (Talia model)
Make up: Kristina Hošnjak

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS