Pet shopping savjeta koja trebate ovog proljeća!

Naglo zatopljavanje, ali i brojne proljetne svečanosti potiču nas na shopping. Obnavljamo odjeću koju nosimo, stvarajući novi osvježeni stil ali i tražimo kombinacije u kojima ćemo zablistati u svečanostima. Krećete li u shopping (uvijek možete i u shopping sa stilisticom Almom) evo kojih pet savjeta trebate:

Obnavljate li stil koji ćete nositi ovog proljeća, pogledajte koju bazu skriva vaš ormar. Možda ste zaboravile na dobre lanene hlače, dugu haljinu, mekane i tanje traperice koje ste kupile na kraju prošle sezone i koje vam mogu poslužiti u ovoj. Uvijek napravite inventuru ormara prije nego li krenete u shopping.

Planirate li promijeniti frizuru, boju kose, nakit kojeg nosite napravite to prvo prije nego li krenete u shopping. Promjena stila osobnosti promijenit će i stil kojeg ćete poželjeti nositi. Tako ćete kupiti nove odjevne predmete koje ćete i rado nositi.

U shopping krenite planski. Fokusirajte se na ono što vam je potrebno, a ako to ne nađete ne kupujte zamjene bez plana. Tako ćete izbjeći lošu procjenu kupovine.

shopping-savjeti-proljeće-modnialmanah

Pogledajte on line ponudu brendova koje volite kako biste otprilike znale na što možete računati prilikom shoppinga. Isto tako kad ste on line pogledajte koji su komadi dizajnirani ekskluzivno za online shopping. Modele možete naći u trgovinama, isprobati, a u web shopu naručiti nešto kreativnije.

Tražite li total look za posebne prigode pronađite stil koji vam se sviđa ali ne fokusirajte se na komade koje ste vidjele na nekim poznatim fashionisticama. Velika je vjerojatnost da to nećete pronaći u trgovinama. No, kad imate stil kojeg slijedite, kombinacije će vam brzo ući u kadar.

I za kraj, prilikom shoppinga imajte mir. Krenite same ili s prijateljicom koja vas ne opterećuje i koja ima istu strast prema odjeći kao i vi. Kako biste vladale s vremenom – odredite vrijeme za kupovinu digitalnom budilicom. I za kraj – odredite svoj budžet!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS