Pet savjeta kako tijekom noći sačuvati frizuru!

Kosa vam je savršena, ali kad prespavate imate što vidjeti! Željena frizura je u potpunosti nestala a umjesto nje se pojavila neposlušna ‘griva’ kojoj se trudite dati formu! Možda ste nešto napravili krivo prije odlaska na spavanje? Legli možda s mokrom kosom, stavili neki krivi preparat, naslonili glavu na sintetičku jastučnicu…

beauty-hair-kosa-spavanje-noć-modnialmanah

Kako bi frizura bila postojana, pripremite je za trenutke odmora. Ovo je pet savjeta kako tijekom noći sačuvati frizuru:

  • Popularna frizura/ valovi će duže ostati lijepi i oblikovani spletete li kosu u jednu pletenicu prije odlaska na počinak!
  • Želite li ravnoj kosi dati volumen zamotajte kosu u visoku punđicu. Dok motate kosu neka ruke budu vlažne.
  • Moć kokosovog ulja! Osim što odlično hrani vlasi, iste i otežava pa se tako sprječava podizanje kose i nepotrebno lomljenje
  • Uvijek raščešljajte kosu prije odlaska na spavanje. Kako bi vrhovi ostali ravni i glatki na njih nanesite malo mlijeka za tijelo što vam je ostalo na rukama nakon tuširanja.
  • Kosa vam je masna? Prije spavanja nanesite na tjeme malo baby pudera ili šampon za suho pranje kose. Utrljajte u tjeme i ostavite da djeluje. Ujutro raščešljajte frizuru i uživajte u svježini kose!
Trenutno nema komentara

Comments are closed