Pet razloga zašto nositi predimenzioniranu bijelu haljinu ovog ljeta!

Lepršava, široka s dodanim volanima koji jednostavnoj konstrukciji daju posebnu priču, stilistički prikladna za sve modne situacije – tako bi se na najjednostavniji način mogla opisati ovaj model bijele haljine. Budući da takvi modeli dominiraju kolekcijama mnogih brendova, prije nego li kupite ovakav komad pogledajte kojih je pet razloga zbog kojih je vrlo šik nositi predimenzioniranu bijelu haljinu ovog ljeta:

  • Pristaje svim oblicima građe tijela – ženama s oblinama savršeno prekriva nedostatke građe tijela dok visokim i vitkim ženama dodaje putenost i volumen tijelu bez oblina.
  • Stilistički ovaj model haljine možete odlično dopuniti modnim detaljima i ovu jednostavnu haljinu potpuno modno transformirati. Zato se ovaj model haljine opisuje kao odličan izbor haljine za plažu, ali i šik rješenje za izlazak.
  • Odaberete li bijelu haljinu s volanima ovakvu ćete haljinu moći nositi i na posao. Začinite je ravnom obućom i lijepom ogrlicom. Kako bi bila u skladu s tijelom pazite da volan počne od najšireg dijela bedara i bokova kako ne bi dodali nepotreban volumen tijelu.
  • Bijela haljina će dati svježinu licu čak i onda kad niste preplanuli. Kako bi bila savršena kombinacija boje puti i nijanse bijele znajte sljedeće – postoji 7 nijansi bijele pa odaberite onu koja licu daje svježinu. Osnovno je pravilo- što je lice svjetlije to neka bude ‘čišća’ bijela.
  • Ovaj model haljine se može kombinirati uz različite modele obuće – od ravnih potplata do vrtoglavih potpetica. Kako bi kombinacija bila odlična evo što trebate znati – ravni potplati neka budu na platnenim tenisicama, a vrtoglave potpetice uvijek na sandalama sa seksepilnim remenčićima.
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS