Pet modnih savjeta koje trebate želite li nositi traper!

Traper je već nekoliko modnih sezona jedna od omiljenih tkanina brojnih dizajnera, a traperice kao must have komad svake sezone sve su samo ne obične hlače za casual trenutke. Volite li traper i želite li ga nositi na mnogo načina, evo kojih pet saveta trebate!

  1. Tamni traper po bontonu možete nositi i u svim posebnim prigodama, osim kad je na pozivnici strogo naglašen dress code. Ukoliko toga nema od trapera može biti i raskošna haljina!
  2. Traper i koža – to je vječna kombinacija koja ne podliježe modnim diktatima. Drugim riječima- uz usku traper haljinicu odjenite strukiranu kožnu jaknicu i vrtoglave potpetice! Jednostavna, ali vrlo šik kombinacija za izlaske.
  3. Traper jaknica je jedan od najpopularnijih komada u ormaru svake žene, posebno kad je riječ o prelaznom dijelu godine, no krojem se razlikuju stilovi uz koje se kombinira. Ukoliko imate lijepu proljetnu haljinicu koja previše otkriva, kombinirajte je uz traper jaknu kroja sličnog sakou. Jednostavne dnevne haljine nosite uz klasičan četvrtasti model jakne, a kratke komade uz trendi predimenzionirane modele jaknica koje su vrlo šik i kad se nose za izlaske.
  4. Traper i ostale tkanine kombinirajte po ovom principu- mat- sjajno (traper-saten), lako-teško (traper-baršun) glatko-nabori (traper-volani/falde).
  5. Traper i detalji! Niti jedna tkanina ne voli toliko modne detalje kao traper! Posebno kad su detalji sjajni, dominantni… Zato u posebnim prigodama traper haljinice začinite raznobojnim kamenčićima, zakovicama i mašnama. Jedino što traper ne voli su biseri oko vrata.
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS