Pet ideja za brzinski ručak kojeg ćete pripremiti za 20 minuta!

Imate li grižnju savjesti da ne stignete svojim ukućanima pripremiti slastan i domaći obrok, ovo je tema za vas. Trebat će vam svega nekoliko minuta da proučite pet ideja za brzinski ručak i maksimalno 20 minuta za pripremu kreativnog i ukusnog obroka.

Idemo što čekate, evo kako ‘na brzinu’ pripremiti kasni ručak ili ranu večeru!
Iskoristite moć jaja – kajgana koju ćete napraviti na prodinstanom crvenom luku je nešto što će vam otvoriti nove vidike kad je kajgana u pitanju. Ovo je kombinacija koju rade amerikanci servirajući je uz skyr. Kajganu možete napraviti i s tikvicama, paprikama, naribanom mrkvom- drugim riječima uz povrće koje imate u frižideru. Jaje na oko možete uklopiti u sendvič, ispeći tako da izdubite krišku tosta i u krug ‘razbijete’ jaje. Servirajte ga uz prepečenu slaninu i malo salate. Ovo nije zahtjevno, ali jaja su uvijek izdašna i spašavaju stvar- posebno kad ih napravite na kreativniji način.

gastro-brzi-ručak-pet-ideja-modnialmanah

Tjestenini treba 10 minuta da se skuha, a za to vrijeme možete napraviti i super umak. Prepržena slanina na maslacu i začinima prelivena s jednim vrhnjem za kuhanje je ‘bijeli saftić’ koji svi rado jedu sa špagetima.

gastro-brzi-ručak-pet-ideja-modnialmanah

Tortilje su jako popularne, ali mi ih rijetko koristimo u domaćinstvu. Ako vam je od neki dan ostalo nekog pečenog mesa, narežite ga na trakice i pomiješajte s ribanim sirom i jogurt umakom. Dodajte malo zelene salate, malo rajčice i zarolajte u roladu.
Piletina ispečena na grilu i jedna carska mješavina povrća od Leda kuhana i prelivena maslinovim uljem i začinima je super jednostavna ali i ukusni obrok.

gastro-pet-ideja-modnialmanah

Iskoristite gotova dizana ili prhka tijesta iz supermarketa (nama su najbolja Lidl tijesta) i napravite s njima picu ili slanu roladu od šunke i sira. I jednom i drugom je dovoljno 20 minuta da ručak bude na stolu.

gastro-pet-ideja-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS