Pet e.l.f. proljetnih noviteta koje treba vaša kozmetička torbica!

Iako smo trenutno ‘u no make up fazi’ želimo biti spremne za objavu – sve je ovo iza nas, krenite u život velikim koracima! A onda, želimo sjaj na licu, lijep i njegova look i novitete u svojoj kozmetičkoj torbici. Sad je vrijeme da odaberete za sebe ono najbolje i da naučite proširiti sliku i odabrati ono što koriste milijuni žena svijeta. Vrijeme je za e.l.f. nadopunu vaše kozmetičke torbice!

Evo kojih pet proizvoda nema konkurenciju na tržištu! (dostupno u Bipi i u Mulleru Poreč).
Lip Plumping Gloss je odlično, masno sjajilo koje hidratizira usne i optički ih povećava. Obogaćeno je vitaminom E i kokosovim uljem a dolazi u prirodnim svjetlucavim bojama koje su idealne za dnevni ali i poseban make up.

e.l.f.-cosmetics-beauty-modnialmanah

Lip Lacquer ili u doslovnom prijevodu lak za usne, pruža maksimalnu boju i sjaj vašim usnama. U sastavu ima vitamin E koji pomaže hidratizirati usne. Lagana formula bez ulja uklapa se prirodno u kožu, a ono što ostaje je prekrasan polu-mat efekt koji traje cijelog dana. Za razliku od mnogih polumat sjajila i ruževa na tržištu, koji pretvaraju usne u ‘šmirgl papir’ ovaj proizvod zaglađuje usne čineći ih mekanim. U ponudi je čak 40 nijansi!

Višestrana spužva bez lateksa ima kutne stranice za svjetlujući naglasak i zaobljene stranice za besprijekorno miješanje. Točnost preciznosti savršena je za prekrivanje nesavršenosti bez obzira koristite li tekući puder ili onaj u kamenu. U odnosu na mnoge slične spužvice na tržištu ova je kompaktna i nakon x pranja.

e.l.f.-cosmetics-beauty-modnialmanah

e.l.f. highlighter će na najbolji način vratiti sjaj vašoj koži. Upotpunjen je vitaminom E i hidratizirajućim uljem jojobe, ružinim, kukuruzom, suncokretovim i uljem marelice i grožđa. Ovaj proizvod možete nanijeti na ‘mokar način’ kako bi bio detalj na licu ili u kao konturu za svježinu licu.

e.l.f.-cosmetics-beauty-modnialmanah

e.l.f. Flawless finish foundation je najprodavaniji tekući puder ovog brenda i dostupan je u čak 40 nijansi! Lagana formula bez ulja uklapa se prirodno u kožu za prekrasan polu-mat oblik koji traje cijeli dan. Ono što oduševljava je činjenica da se ovaj proizvod stapa s prirodnom bojom kože, čak i onom naj svjetlijom.

e.l.f.-cosmetics-beauty-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed