Pazite na zdravlje, neka vaši higijenski ulošci budu pamučni!

Kako se o upotrebi higijenskih uložaka, posebno pamučnih, danas govori malo u javnosti, ginekolozi često napominju koliko je važna za naše zdravlje higijena tijekom onih dana u mjesecu. U čemu je tajna?
•  Nepravilno korištenje uložaka može izazvati značajne zdravstvene probleme. Naime, na površinskom sloju uložaka, zbog sintetike koja ne propušta zrak, već nakon pola sata počinje brz razvoj i razmnožavanja bakterija i drugih štetni mikroorganizama.
•  Istraživanja su pokazala kako na jednom sintetičkom ulošku ima 100 bakterija/na mm2 uloška. Užas, zar ne?! Posebno ako znamo kako je bakterijska bomba osnovni uzrok većini ginekoloških problema i upalnih procesa, kao što je upala grlića materice ili same materice i mokraćnih putova.
•  Zašto potražiti prirodne uloške? Znanstveno je dokazano da je naše tijelo najosjetljivije za vrijeme menstruacije. Upravo zato ne zaboravite pružiti najbolje! Ulošci proizvedeni isključivo od prirodnih materijala savršeno propuštaju zrak te pojačavaju osjećaj svježine i udobnosti, čak i nakon cjelodnevnog sjedenja; ulošci imaju maksimalnu moć upijanja. Uzo to, ne stvaraju i ne šire neugodne mirise pa se za razliku od sintetičkih uložaka ne moraju mijenjati svakih 1-2 sata.

Bez čega mi ne možemo?
ModniALMAnah savjetuje Tosama Natura Femina pamučne uloške! Potražite ih u svim dm-ovima i već nakon jednog dana nošenja osjetite razliku. Savršeni prirodni ulošci napravljeni od pamuka odličan su prijatelj svih dana u mjesecu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed