Patite li od nesanice? Prije spavanja napravite ovaj ritual!

Pandemija koja nas je naučila na potpuno drugačiji način života promijenila nam je brojne navike, ali i uzrokovala čitav niz problema s kojima se suočava suvremen čovjek. Jedan od značajnih je nesanica od koje danas ‘boluju’ mnogi ljudi.

Osluškujući potrebe suvremenog čovjeka da za sebe odabere najbolje u svim segmentima svog života, kultni beauty brend The Body Shop za proljeće 2022. u fokus stavlja prekrasnu Wellness kolekciju inspiriranu prirodom. Posebnu pažnju je privukla SLEEP linija od francuske lavande i vetivera.

Po čemu je posebna ova linija?
Lavanda i vetiver osnovni su sastojci SLEEP linije s primarnim učinkom opuštanja napetosti tijela. Kad je tijelo opušteno, zaspat ćete brzo,a san će biti kvalitetan. Rezultat? Osjećat će te energizirano i spremno preuzmete svijet.

Što još trebate znati? Ova mješavina oslobađa aromatični drveni miris, zaokružen kremastom notom vanilije. Lavanda je održiva na visoravni Haute-Provence u Francuskoj od strane lokalnog proizvođača 4. generacije. Ne koriste se gnojiva niti navodnjavanje. Nijedna druga biljka ne raste između redova lavande, kako bi se osigurao bogat, autentičan miris. Vetiver se etički proizvodi na Madagaskaru gdje je naš proizvođač ponovno uveo uzgoj vetivera, pružajući lokalnim zajednicama novi izvor prihoda.

U ovoj se liniji nalaze proizvodi za kompletnu njegu tijela – gel za tuširanje, ulje za kosu i kožu, maslac za tijelo, ali i kapi koje možete koristiti za tijelo ali i jastuk na kojem ćete spavati!

Trenutno nema komentara

Comments are closed