Novi modni trend – sat + nakit! Evo kako kombinirati!

Veliki, mali, u boji, s potpisom kultnog brenda sat kao detalj dominira mnogim outfitima. Može biti potpuno klasičan, ali i trendy kako bi se lako uskladio s globalnim modnim trendovima i outfitima. Ne možete li zamisliti svoj dan bez sata, ali i volite nakit pa se pitate koliko komada staviti uz sat, evo savjeta koje trebate:

  • Znate li koja je idealna veličina sata? Ona koja svojim oblikom ulazi u prostor dvije kosti koje spajaju ruke i dlan. Imate li punije ruke nosite srednju širinu narukvice sata pazeći da između narukvice i vaše ruke možete ugurati olovku.
  • U kombinaciji s ostalim komadima nakita sat mora biti istog stila i boje. Drugim riječima nosite li zlatni nakit neka i nakit bude zlatan ili sa zlatnim detaljima. Isto vrijedi i za srebro. Rose gold i biseri se lako kombiniraju i uz srebro i uz zlato.
  • Pazite na dosljednost oblicima – ako je sat okrugli neka onda budu okrugli i detalji na narukvicama. Staviti ih onoliko koliko ih stane na 1/3 podlaktice što je idealno mjesto na ruci na koje možete nanizati nakit.
  • Nosite li sat posut kamenčićima, umjesto narukvica nosite prstenje.
  • Hladne boje su mirnije, a toplije uočljivije što trebate znati prilikom odabira boje sata.
Trenutno nema komentara

Comments are closed