Party je završio? Iskoristite ukrase na kreativan način!

Proslava rođendana ili jednostavno druženje s prijateljima na otvorenom sa sobom povlači i mnogo papirne konfekcije s kojom ćete ukrasiti mjesto na kojem se družite. Papirnate slamke, tanjuri, salvete, pomponi samo su neki detalji. Kad završi party – što s njima napraviti? Ne spremate li višak u dodatne kutije kako biste s njima ukrasili neko drugo slavlje, organizirajte mališanima kreativnu radionicu dok još traju praznici te ih naučite da od onoga što je ostalo naprave neke dodatne ukrase.

Što sve možete napraviti?
Papirnate slamke koje su vam ostale od slavlja razvrstajte po bojama te ih grupirajte tako da od njih napravite dodatne ukrase. Nabavite univerzalne šire trake kojima ćete ukrasiti željeni zid te slamčice počnite lijepiti tako da stvorite željeni oblik.

party-završio-savjet-diy-napravi-sam-modnialmanah

Papirnati tanjuri su jako dobar alat za kreativnost mališana. Posebno koristite li one ekološke, prirodne. Obojati se mogu vodenim bojama ili temperama, te kad se osuši tanjurić možete okolo naokolo izrezati kako biste od tanjurića dobili cvijet. Dopunite ga zelenom peteljkom i zalijepite na običan papir. I nova slika je gotova.

party-završio-savjet-diy-napravi-sam-modnialmanah

Papirnate košarice od muffina vrlo brzo stvore veliku količinu smeća. Umjesto da ih bacate, skupite ih i od njih napravite kresitvno cvijeće koje ćete staviti na peteljku napravljenu od mekane žice.

party-završio-savjet-diy-napravi-sam-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS