Ovo je pet Mango haljina do 60 eura koje ćete moći nositi u svim prigodama ove jeseni!

Haljina se s pravom naziva vladaricom ormara, a u svakoj sezoni dobro odabrana i usklađena s vašom građom tijela upravo ona može predstavljati pravu bazu vašeg stila. Trgovine su ih prepune – znate li kako u masi koja vas okružuju odabrati onu pravu? Mi smo pogledali ponudu haljina s potpisom modnog brenda Mango i pronašli pet vrlo šik modela koji će obilježiti ovu jesen!

Igra geometrije!
Haljina strogog, retro kroja koji odlično prati siluetu izbor je dnevne haljine koju možete kombinirati s različitim modnim detaljima stavljajući u fokus jednu od dominantnih boja koje se na njoj nalaze. Haljina konstrukcijski podsjeća na spoj košulje i suknje visokog struka što je odlična kombinacija za korigiranje različitih oblika građe tijela.

mango-haljine-fashion-jesen-modnialmanah

Seksi preklop!
Jedna od najklasičnijih haljina – haljina ogrtač ove se sezone vraća u modni fokus u spojevima koji prekrivaju obline stavljajući u fokus noge Ono što oduševljava kod ovog modela haljine je igra ne boja kroz geometrijske oblike ali i prednji dio koji u seksi luku u fokus stavlja noge.

mango-haljine-fashion-jesen-modnialmanah

Haljina ‘vreća’!
Model haljine koja je dominirala modnom scenom početkom ovog tisućljeća, doživljava svoj veliki come back ove jeseni. Riječ je o haljini ravnog kroja koja asocira na produženu sportsku majicu. U ovoj jednostavnosti kroje se mogućnost različitog kombiniranja I prilagodbe simpatične ‘vreće’ situacijama tijekom dana.

mango-haljine-fashion-jesen-modnialmanah

Haljina koja otkriva sve!
I baš zato je idealan model za žene skladne građe tijela koje vole bazne komade upotpuniti ponekim detaljem. Ovaj model haljine tako se lijepo kombinira uz poslovni sako, kožnu jaknu ali i prsluk koji je ultimativni začin jesenskih kombinacija.

mango-haljina-fashion-jesen-modnialmanah

Jednostavnost izražena kroz print!
Ima li išta ljepše i jednostavnije od dobre haljine koja prati siluetu i koja napravljena u printu koji odlično korigira liniju tijela? Upravo takva jedna ljepotica nalazi se u aktualnoj Mango kolekciji kao odlična baza za nadolazeću jesen.

mango-haljina-fashion-jesen-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS