Kreativan make up – isprobajte barem u posebnim prigodama!

Može li make up trend biti korak dalje od onoga što smo do sada vidjeli? Je li tajna u novim bojama, teksturama ili kreativnim potezima kistom? Brojni svjetski poznati vizažisti trude se napraviti iskorak od klasičnog make up-a stavljajući u fokus zanimljiva rješenja. Jedno od tih je i ovo koje je preplavilo društvene mreže i koje poziva na kreativnost barem u posebnim prigodama!

Evo koje su smjernice za kreativan make up kojeg možete napraviti i same:
Za početak dobro pogledajte oko i njegov položaj na licu. Je li dovoljno veliko, prekriva li ga previše kapak, kakva je simetrija oka u odnosu na druge dijelove lica. Korigirajte nesavršenosti ako ih ima klasičnim metodama šminkanja te kad ste prekrile podočnjake primjerice, ‘otvorile’ oko krenite s kreativnim načinom šminkanja. Ove jeseni su u trendu nacrtani detalji na očima koje možete aplicirati putem štambilja ali i same nacrtati. Ovisno o tome koliko detalja želite, na našminkanu liniju oka možete dodati i ukrase poput bisera, cirkona, kamenčića u raznim bojama.

Potražite inspiraciju za svoj drugačiji total look u našoj galeriji primjera koje smo našli na društvenim mrežama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS