Otkrivamo tko opskrbljuje najbolje hrvatske restorane premium namirnicama!

Sigurni smo da ste do sada već čuli za vrhunske zagrebačke restorane kao što su Noel, Mano, Mano2, Carpaccio, a vjerujemo da ste u nekim od njih i doživjeli gurmanska osvježenja koja pamtite i iznova im se vraćate. No, vjerovatno se nikada niste pitali tko opskrubljuje sve te restorane premium namirnicama, a tu dolazimo do iznimno važne tvrtke za hrvatsko ugostiteljstvo naziva MM Selekcija.

MM Selekcija je tvrtka koja već 20 godina na hrvatsko tržište plasira najkvalitetnije prehrambene namirnice već spomenutim zagrebačkim restoranima ali i raznim hotelima i ambasadama, a nedavno su odlučili otvoriti vlastiti restoran MM Kantina koji po svom interijeru, ambijentu i ponudi definitivno spada u jedinstveni restoranski koncept.

Restoran MM Kantina sastoji se od nekoliko odvojenih skrivenih prostorija od kojih su prostorije naziva ‘The Atrium’ i ‘The Lock in’ okružene vinom s tri strane dok se veliki drveni stol nalazi u sredini ispred otvorene kuhinje u kojoj glavnu riječ ima donedavni chef Time-a, Marko Alilović. Iza Marka je pet godina provedenih u kuhinji restorana Boškinac i tri godine u kuhinji restorana Time, a Marko predstavlja novu generaciju iznimno talentiranih chef-ova koji nose budućnost hrvatske gastronomske scene.

Ponuda restorana je à la carte Lunch & Dinner koje imate priliku kušati od utorka do nedjelje u periodu od 12-23h, a kako bi ljubitelji kuhanja u vlastitoj kuhinji mogli uživati u istim najkvalitetnijim prehrambenim namirnicama pokrenuta je web trgovina MM Shop.

Posjetite MM Selekcija Instagram profil i službenu web stranicu i saznajte sve detalje nove gurmanske oaze u Zagrebu.

gastro-mm-selekcija-modnialmanah-restorani
Trenutno nema komentara

Comments are closed