Oprezno na sunce! Predstavljamo proizvode koji su oduševili žene diljem svijeta!

Iako mislimo da sve znamo o izlaganju lica i tijela suncu, nova beauty lekcija nije naodmet. Posebno jer nam nitko ljeto, sunce i more, ljeti, ne može oduzeti-pa makar tijekom vikenda! Upoznajte Lierac, ekskluzivnu francusku dermokozmetiku koja u svojoj liniji proizvoda ima posebnu liniju namijenjenu zaštiti kože prije, za vrijeme i poslije izlaganja suncu. U fokusu je čak 12 visoko učinkovitih proizvoda, koji zahvaljujući svojim sastojcima osiguravaju maksimalnu zaštitu, čak i na osjetljivoj koži lica i tijela.

Evo i detaljnijeg opisa…
Lierac Sunissime linija za njegu kože prije i nakon izlaganja suncu sastoji se od mlijeka za tijelo sa zaštitnim faktorom SPF 15, SPF 30 i SPF 50; anti-age fluida za lice sa zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50; toniranog fluida za lice sa zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50; sticka za područje oko očiju sa zaštitnim faktorom SPF 50, mlijeka za tijelo nakon sunčanja te seruma i balzama za lice nakon sunčanja. Stick za područje oko očiju energetska je injekcija za kožu jer, osim što štiti od sunca, čuva je od foto-starenja, a ujedno je i jedini takav proizvod na svijetu.

Linija Sunissime prva je anti-age njega za sunce širokog spektra koja štiti i energizira kožu u jednom tretmanu. Pro-taurin i aktivni sastojci koji kombiniraju najbolje od znanosti i prirode koži daju preplanulost i zdravi sjaj.

Evo kako djeluje!
Djelovanje Sunissime linije temelji se na pro-taurinu, hijaluronskoj kiselini i peptidima. Taurin, koji nastaje od pro-taurina djelovanjem UV-zraka, prirodna je aminokiselina koja čuva staničnu membranu, potiče obnovu i hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina sprečava gubitak vode iz kože, a peptidi potiču proizvodnju melanina i ubrzavaju tamnjenje. Ekstrakti japanskog dvornika, zeljaste biljke poznate po protuupalnim svojstvima, imaju zapanjujuću antioksidacijsku snagu, štite kožu od infracrvenih zraka i smanjuju bore.

Proizvodi iz Sunsissime linije namijenjeni njezi kože lica i tijela nakon sunčanja zahvaljujući djelovanju anionskog polisaharida velike molekularne mase i aktivnih sastojaka, snižavaju temperaturu kože, i to čak 3,8 stupnjeva. Sastoje se od ekstrakta lješnjaka za regeneraciju kože, ulja avokada koje djeluje umirujuće i mono ulja koje omekšava kožu.

Gdje kupiti?
Lierac Sunissime liniju, kao i ostale proizvode ovog kozmetičkog brenda moguće je pronaći u odabranim ljekarnama te na web shopu: www.delmerion.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed