Nabacili ste koji kilogram, a idete na more? Vrijeme je za Yamamay Sculpt

Iako nas je godinama bombardirao pre savršenim badićima koji više otkrivaju nego što skrivaju, nakon ‘korona faze’ popularni talijanski modni brend u fokus stavlja nešto drugo. Vrijeme je da upoznate Yamamay nagrađivanu kolekciju Sculpt koja je potpuno nov i suvremen način u oblikovanje seksi figure. Riječ je o posebno krojenim detaljima i dvostrukoj tkanini koja pomažu pri oblikovanju najkritičnijih područja, poput bokova i abdomena, bez neugodnog stezanja.

Ova linija kupaćih kostima dolazi u tri različita dizajna; dvodijelni bikini koji se sastoji od balcony bikini grudnjaka za oblikovanje i gaćica visokog struka s bočnim vezicama, jednodijelni kupaći kostim s dekolteom na V izrez te jednodijelni kupaći kostim otvorenog, kvadratnog dekoltea.

Svi modeli izrađeni su od Sensitive® Sculpt materijala, visokotehnološki rastezljive tkanine koja podupire i oblikuje siluetu, a pruža potpunu zaštitu od ultraljubičastih zraka i omogućava brzo sušenje. Yamamay Sculpt kolekcija dobitnik je LYCRA® BEAUTY certifikata za inovativnu odjeću koja oblikuje siluetu.

Gdje kupiti?
Kupaće kostime iz najnovije Sculpt kolekcije potražite online i u odabranim Yamamay trgovinama koje se nalaze na ovim adresama:

ZAGREB
Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
City Center One West, Jankomir 33
City Center One East, Slavonska avenija 11 d
Ilica 23
Westgate Shopping City, Zaprešićka 2

RIJEKA
ZTC, Zvonimirova 3
Korzo 8°

ROVINJ
Trg na lokvi 2
Carera 25

POREČ
Trg Slobode 1

PULA
Ulica Sergijevaca 63
MAX City, Stoja 14a

SPLIT
City Center One, Vukovarska 207
Marmontova, Tončićeva 2
Joker centar, Put Brodarice 6
Mall of Split, Josipa Jovića 93
Krešimirova 5

ZADAR
Široka ulica 14 – Kalelarga

ŠIBENIK
Ulica kralja Tomislava 17

HVAR
Trg Sv. Stjepana 18

DUBROVNIK
Downtown, Vukovarska 13
SUB City, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2a/ Mlini
Stradun, Placa 7

Trenutno nema komentara

Comments are closed