Novo tehnološko desetljeće s MOBIOM!

Prošla, 2020-ta naučila nas je puno toga, između ostalog čak i onima koji nisu bili na TI s tehnikom kako koristiti sva dostignuća moderne tehnike. Koliko su važni dobri mobiteli, ali i njihova zaštita maskicom, kako ih brzo i jednostavno napuniti power bankom, ali i povezati pametnim satom koji osim vremena mjeri i još puno toga – razinu stresa, količinu potrošenih kalorija… Zašto je za duševni mir važna glazba, a za savršen zvuk kvalitetan zvučnik, za vlastiti koncert kvalitetne slušalice.

Danas, kad gledamo u tu 2020-tu na omiljenom mjestu must have brendova koje smo otkrili svakako je MOBIA koja je zapravo jedinstvena riznica gadgeta budućnosti koji nam pomažu u tome da opstanemo i ostanemo ukorak s trendovima. Nalazi se u prodajnoj mreži u cijeloj Hrvatskoj, a posebna je po tome što na jednom mjestu možete pronaći klasičnu ponudu zaštitnih maski i stakala, usb kabela, adaptera, power bankova i ostale dodatne opreme, ali i ekskluzivne proizvode s potpisom svjetski poznatih brendova. Između ostalog tu su Adidas, Diesel, Superdry, Karl Lagerfeld, Guess,Jean- Paul Gaultier, Ideal of Sweden, Fresh ’n’ Rebel, JBL, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Maserati, Mini, Audi, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks (Minioni, Pets…). U Mobia shopu u ponudi su i vrhunski mobilni uređaji poznatih brendova kao što su Samsung, Huawei, Motorola i ostali.

Dakle, na početku novog desetljeća, za sve vas koje želite nešto tehnološko-novo potražite MOBIU u svojem gradu i prilikom ulaska osoblju recite što tražite. Puno proizvoda je izloženo, ali i ‘sakriveno’ u policama.

Ovo su MOBIA prodajna mjesta

ČAKOVEC
Jug Mall

DONJI KNEGINEC
Lumini

KARLOVAC
Supernova Karlovac

MAKARSKA
Spot

OSIJEK
Portanova

PULA
Max City
Pula City Mall

RIJEKA
ZTC / ZTC Unique
Tower Centar
Marti centar

SLAVONSKI BROD
Supernova City Colosseum

SOLIN
Salona Mall

SPLIT
Mall of Split

SREBRENO
Sub City

ZADAR
Supernova Zadar

ZAGREB
Avenue Mall / Avenue Mall Unique
Supernova Garden Mall
King Cross
Supernova Buzin
Arena Centar

Foto Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed