Högl vjesnici proljeća – retro priča o balerinkama i seksi čizmicama

Ljubiteljice obuće dobro znaju kako je siječanj mjesec u kojem Högl među prvima predstavlja svoju novu sezonu. Zašto bi siječanj 2021 bio drugačiji? Stigli su vjesnici proljeća, novi modeli, boje, ukrasi i prekrasan neobičan print u kojem dominiraju leptiri.

No, kako je s klasikom uvijek najbolje započeti godinu predstavljamo vam tri nova Högl modela u kojima ćete s ponosom zakoračiti u novu modnu sezonu. U neobično primamljivoj nježno ružičastoj boji!

CLAIRE Koliko god klasičan izgled ove prekrasne balerinke (koja se može nositi i kao natikača) znajte kako je baš trend u toj jednostavnosti. Ove balerinke napravljene su od fine mekane teleće kože sa zlatnim ukrasom na prednjem dijelu.

hogl-fashion-modnialmanah-proljeće-cipele

AMY je najugodnija salonka za povratak u ured. Model karakterizira četvrtasti vrh cipele, blok potpetica , zlatni lanac koji asocira na modne 80-te i izbor materijala – mekana teleća koža unutak koje je kožna prozračna podstava.

hogl-fashion-modnialmanah-proljeće-cipele

MONIQUE čizmice su šik rješenje za povratak u ured. Ovaj model oduševljava svojim kontrastima – četvrtastim vrhom, stabilnom i drskom potpeticom, lancem koji se nalazi na gornjem dijelu čizme.

hogl-fashion-modnialmanah-proljeće-cipele
Trenutno nema komentara

Comments are closed