Novo otvoren IZIPIZI POP UP store naočala u Zagrebu!

IZIPIZI je univerzalan, IZIPIZI je šaren, IZIPIZI je veseo, IZIPIZI je… lagan! IZIPIZI naočale od sada i u strogom centru Zagreba, u Dežmanovoj ulici!

izipizi-naočale-modnialmanah-shopping

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Novost je limitirano izdanje naočala za ekran koje dolaze u dvije nove boje Jelly Pink i King Blue, dok sunčane naočale možete osim klasičnih boja pronaći i u bojama Jelly Pink, King Blue, Orange Safran i White. Uz to, u ovoj prekrasnoj trgovini koja mami na isprobavanje i kupovinu nalaze se osim već postojećih modela naočala i nove kolekcije Sun Nautic i Baby. Kolekcija za bebe (Baby & Kids) se može pronaći u dvije veličine (0-12 mjeseci i 12-36 mjeseci), a uz njih dolazi i silikonska trakica da naočale ne ispadaju te da budu ugodnije za nošenje, dok je Sun Nautic model nešto veći od standardnih modela.

Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike. Naočale dolaze u svojoj kultnoj i prepoznatljivoj ambalaži (kutija i mekana futrola) te su postale potpuni must-have proizvod koji pristaje uz sve.

Gdje kupiti?
IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (Pop UP Store –Dežmanova 5, Market Concept Store – Petrićeva 3, Muzej suvremene umjetnosti – MSU Shop – Avenija Dubrovnik 17, Projekt koncept – Kaptol centar – Nova ves 17, Optika Beljan – Radićeva 13, Vauroom Multibrand Store – Teslina 11, Andrews Baby Company – Nova ves 11 – Centar Kaptol, All Faces Store – Nemčićeva 4), u Splitu (Soho – Morpurgova poljana 1), Rijeci (La Vetrina – Andrije Medulića 5a, Soho – Adamićeva 9), Karlovcu (Mozaik ART galerija – Trg Petra Zrinskog 3), Hvaru ( More Store – Trg Sv.Stjepana 38), Puli ( All Faces Store – Verudela 15), Malom Lošinju (Bellevue Boutique – Hotel Bellevue – Čikat 9) i Šibeniku (LuLu & Brands Concept Store – Ulica Fausta Vrančića 10), a sve zanimljivosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranici.

izipizi-naočale-modnialmanah-shopping

FB: https://www.facebook.com/seeconcepthr/?fref=ts
IG: https://www.instagram.com/see_izi_be_izi/?hl=hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed