Novi trendovi u odlaganju odjeće

Isprva samozatajno, tek kroz koji filmski kadar ili omiljeni seriju, a kasnije vrlo samosvjesno i praktično u prostorima u kojima živimo pojavili su se različiti, trendy načini odlaganja odjeće koji su određene odjevne komade izvukli iz tame ormara. Držači za vješalice na kojima visi odjeća koju ćete odjenuti tijekom tjedna, odlično riješeni dijelovi na koje se vješa odjeća (umjesto slaže) ali i prostrane i prozirne kutije samo su neki načini kad govorimo o trendovima u odlaganju odjeće. Želite li i vi na ovaj način držati jesenske odjevne kombinacije u svom fokusu odaberite jedan od načina odlaganja odjeće, ovisno o veličini prostora u kojem živite.

Evo nekih ideja:
Industrial style
Ovo je vrlo popularan način odlaganja odjeće za kojeg vam ne treba puno novca. Dovoljna je samo kreativnost i nešto cijevi (može i stare koje ćete obojiti i dati im novi look) koje možete pretvoriti u držače na zidovima. Ovakav način odlaganja je vrlo praktičan, idealan za više odjeće a uz to što omogućava preglednost odjeće odličan je i kao detalj.

trendovi-odjeća-odlaganje-modnialmanah

Iskoristite moć potkrovlja
Potkrovlja su često neiskorištena, posebno kad je riječ o kosinama. Umjesto zatrpavanja kutijama koje nećete otvarati toliko često, dogovorite se sa stolarom i napravite zanimljive ugradbene ormare s držačima na kojima će visiti vješalice. Dizajnirate li ih tako da na njih stanu vješalice okomito moći ćete staviti puno odjeće na jedno mjesto.

trendovi-odjeća-odlaganje-modnialmanah

Novi i jako praktičan trend – ormari ladice
Ovo je apsolutno hit kad je odlaganje u pitanju a osim što pruža rješenje za odlično odlaganje ovakav je ormar vrlo praktičan za male prostore. U samo jedno krilo stane puno toga a odjeća koju na ovaj način pohranjujete ne gužva se.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS