Novi modni detalj na plaži! Evo kako nositi kape sa šiltom!

Prošle je godine samozatajno ušla u modni fokus, a ovog ljeta, čini se da je poljuljala status kojeg godinama na modnom tronu ima slamnati šešir. Novi modni detalj na plaži, kapa sa šiltom, popularna šilterica. Može biti klasična, pamučna bez puno ukrasa ali kombinacija pamučnog dijela i mrežice s drskim šiltom koji otkriva pogled.

Sviđa li vam se ova pokrivalica, evo kako nositi kape sa šiltom!

  • Kape sa šiltom, kao uostalom i sve ostale kape koje nosite treba uskladiti s bojom puti, ali i očima. Ovo su osnovna pravila – imate li svijetlu boju puti i svijetle oči šilterica neka bude u kontrastu (tamnija plava, siva…) kako bi do izražaja došli svi vaši aduti. Suprotno tome, tamnija boja puti i oči trebaju kontrast u jarkim bojama šilterica.
  • Kako biste ‘na američki’ način nosile kapu sa šiltom pazite na frizuru. Najpopularnije je staviti kapu na raspuštenu ‘divlju’ kosu. Želite li kosu ukrotiti spletite ju u opuštenu pletenicu. Imate li kratku kosu, šiltericu stavite više na sredinu glave ostavljajući da se vidi dio kose (šiške primjerice)
  • Kombinirate li kapu sa šiltom s ostalim modnim detaljima pazite na to da ne pretjerate s prekrivanjem lica. Sunčane naočale trebaju biti svijetlih stakala i okvira, ogrlice koje možete staviti na tijelo i na plaži inspirirane stilom surfera, a kupaći kostim sportskog kroja.
fashion-plaža-šilt-kapa-modnialmanah-šiltom
Trenutno nema komentara

Comments are closed