Njezino veličanstvo – kozmetička torbica! Evo koja je najpraktičnija za torbu!

Danima nas različiti modni brendovi zatrpavaju vijestima kojim proizvodima naglasiti ono najljepše na licu, kako istaknuti pogled, optički povećati usne… Ok, mi to volimo, ali više od toga volimo i red u svojoj torbici. Upravo zato danas pišemo o njezinom veličanstvu kozmetičkoj torbici koja drži pod kontrolom sve sitnice koje su nam potrebne tijekom dana- puder u kamenu, ruž za usne, malo pakiranje sjenila, kremicu za ruke, trake za skupljanje masnoće s lica, dezinficijens…

Kako odabrati onu pravu? Prvi odgovor će dati veličina vaše torbe – što je ona veća to može biti i veća kozmetička torbica, uz napomenu da velika i puna kozmetička torbica znači i teška torba. Uzimajući u obzir da ne nosite ‘super sag’ , te da za dnevni look birate manju i srednju torbicu predstavljamo tri modela torbica, otkrivajući (ipak) onaj najpraktičniji.

Četvrtasta torbica je vrlo česti model, ali nevjerojatno, zauzima dosta mjesta u dnevnoj torbi. Ovakav model torbice ponesite na putovanje.

beauty-kozmetika-torba-modnialmanah

Vreća je fora, posebno nosite li dublje torbe, ali i vrlo nepraktični model. Manji proizvodi uvijek padnu na dno kozmetičke torbice, pa u potrazi, primjerice za sjajilom, morate izvaditi sve teže s površine.

beauty-kozmetika-torba-modnialmanah

Polukrug je najpraktičnija kozmetička torbica jer prilikom otvaranja otkriva sve sitnice koje u njoj krijete. Ovo je ujedno i najpraktičniji model torbice koji iako djeluje maleno može sakriti sve ono što vam je potrebno.

beauty-kozmetika-torba-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed