Ne stignete (baš uvijek) oprati kosu? Odaberite Batiste!

Imate li dugu i prirodno suhu kosu koja može ‘izdržati’ i do dva tjedna bez pranja, tanku i laganu kosu koja se u dodiru s kožom lica pretvara u masne rezance, masno tjeme a suhu kosu koju perete samo zbog masnog okvira oko lica ovo je tema za vas. U beauty svijetu davno su se pojavili šamponi za suho pranje kose koji su zapravo zamjena za nekadašnje posipanje kose baby puderom. Dolaze u sprejevima, lako se nanose na kosu i tjeme pružajući instant rješenje. U godinama kad smo živjeli normalno, ove su proizvode najviše reklamirali kao odlične suputnike na putovanjima, no osim na putu njihova je primjena svakodnevna, u svim situacijama, čak i onda kad radite od doma. Jer zašto biste prale bujnu grivu koja je čista zbog mirisa pohanog kruha ili cijelu kosu zbog masnih šiškica koje prekrivaju (masno) čelo?

Kako smo naveli, puno je različitih šampona za suho pranje kose, a mi ipak najviše volimo Batiste. Iza svakog Batiste proizvoda stoji višegodišnje istraživanje i razvoj proizvoda, u svojem sastavu ima rižin prah, a ne talk, što kosa i tjeme itekako cijene. Batiste ne pojačava svrbež vlasišta, ne ‘trusi’ se kad nosite tamnu odjeću, a uz osnovne proizvode razvili su i čitav niz proizvoda koji prekrivaju sjede vlasi, daju kosi volumen, čuvaju frizuru ako zapuše jaki vjetar…

Batiste ćete pronaći u dm-u, a uz ‘klasične’ Batiste šampone za suho pranje kose, isprobajte i one u sebi imaju ‘sakrivene’ alate za podizanje volumena kose, čuvanje lijepe frizure…

Batiste Damage Control
Batiste Damage Control suhi šampon vašoj će frizuri u svega nekoliko sekundi vratiti željeni volumen i svježinu. Napredna formula suhog šampona donosi bogati splet sastojaka koji aktivno čiste i njeguju kosu bez potrebe za pranjem. Batiste Damage Control suhi šampon uspješno upija suvišnu masnoću te donosi osjećaj svježe oprane kose. Tretirana kosa postaje ljepša bez pranja te je Batiste Damage Control suhi šampon idealno rješenje za sve koji ne žele učestalo prati kosu.

batiste-beauty-hair-kosa-modnialmanah-njega

Batiste De-Frizz šampon za suho pranje kose, 200 ml
Batiste De-Frizz suhi šampon donosi intenzivnu njegu kose bez potrebe za pranjem. Napredna formula suhog šampona vrlo djelotvorno uklanja suvišne masti s kose te kosi donosi osvježeni izgled bez pranja. Batiste De-Frizz suhi šampon nježno čisti kosu te donosi blagotvornu njegu uz koju će vaša kosa izgledati svilenkasto glatko i lijepo. Predivan miris suhog šampona pratit će vas na svakom koraku.

batiste-beauty-hair-kosa-modnialmanah-njega

Batiste Tempt šampon za suho pranje kose, 200 ml
Batiste suho pranje kose Tempt svojom inovativnom formulom osigurava čisti i svježu kosu u svega nekoliko sekundi. Šampon za suho pranje jedinstveni je proizvod koji će savršeno odgovarati svima koji su učestalo u pokretu jer sada lijepu kosu mogu imati u svakom trenutku. Primjernom suhog šampona vaša će kosa dobiti potrebnu njegu kako bi u trenu zgledala svježe i njegovano. Predivan očaravajući miris ruža vašoj će kosi podariti dugotrajnu svježinu, a aktivni sastojci intenzivnu njegu.

batiste-beauty-hair-kosa-modnialmanah-njega
Trenutno nema komentara

Comments are closed