Ne propustite gastro užitak u novom Batak Beer&Grill restoranu! Mi smo se zaljubili…

Isprobali smo novi menu neodoljivog restorana Batak Beer&Grill i što reći nego – mljac, mljac! Grillani sir škripavac s pekmezom od luka, pašteta od pileće i gusje jetre s tartufima, hladna plata domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova u kombinaciji s čašom piva Imperial IPA kojeg je posebno predstavio majstor pivar Krešo Marić iz daruvarske pivovare!

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu u Zagrebu, Batak tim tako je odlučio svojim gostima priuštiti nešto novo i drugačije. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji isto tako uživaju u modernom uređenju interijera, tako su napokon došli na svoje.

Novi Batak Grill&Beer ujedno je i jedini Batak restoran koji u sklopu svoje ponude ima Craft Beer Bar te nudi više od 50 vrsta craft piva. Uz pomoć vrhunskih domaćih pivara, izabrana su najbolja regionalna i svjetska craft piva kako bi na jednom mjestu ponudili najbolje – vrhunsku hranu i kvalitetno piće u ugodnom i modernom ambijentu. Nova lokacija tako je zamišljena, osim za privatna druženja, evente i obiteljske večere, kao i moderan bar.

“Craft je umjetnost proizvodnje piva. Pivo koje se proizvodi u velikim količinama, kreirano je na način da izdrži pritisak distribucije. Industrijska piva su dobra piva, al su dosadna. Craft pivo je proizvod koji je s druge strane jako osjetljiv – ima puninu boja, okusa, mirisa… to je živi proizvod! Takav proizvod se ne može globalno distribuirati. Ono što je ključno je to da je craft stvorio jako puno radnih mjesta jer je to pivo koje se proizvodi lokalno i ovisi o majstoru pivaru. Zato pijte i jedite lokalno!”, ističe majstor pivar, što podržava i Batak tim.

Ono što ovaj restoran čini posebnim prvenstveno je hrabrost da se promijeni vizualni identitet već dobro poznatog brenda. Novi interijer tako bi se lako mogao smjestiti u bilo koji svjetski velegrad, a restoran je zadržao ugodan ugođaj u kojem svaki gost može naći mjesto za sebe. Batak restorani uskoro planiraju otvorenje još dva restorana koji će se tako pridružiti već dobro poznatim lokacijama u Zagrebu (Centar Cvjetni, Golf tereni, Kvatrić, Rudeš, Savica) Sesvetama i Zaprešiću.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS