Ne propustite cjelodnevni IKEA Festival o boljem životu kod kuće

Želite li zaviriti u domove svjetski poznatih umjetnika, glazbenika, dizajnera i chefova koji će svoje životne oaze na jedan dan pretvoriti u virtualne pozornice ne propustite četvrtak 16.rujna i IKEIN Festival o boljem životu kod kuće! Riječ je o potpuno novom konceptu festivala koji otvara vrata stotinu domova na više od 50 tržišta i donosi pregršt inspiracije za bolji i održiviji život kod kuće, uz praktične ideje za makeover.

Počevši od 08:00 sati, svakih sat vremena na rasporedu je nova aktivnost. Znatiželjni će u 09:00 preko internetske stranice tvrtke IKEA tako moći zaviriti u otvaranje jedinstvene robne kuće IKEA u Beču koja slavi održivost, pa tako nema parkirna mjesta za automobile, već samo za bicikle, a na svim razinama zgrade raste drveće. Točno u podne vrata svog pariškog studija otvorit će Virgil Abloh, jedan od najpoznatijih dizajnera današnjice s kojim je IKEA ranije surađivala na kolekciji MARKERAD. Svi ljubitelji gaminga u 15:00 sati moći će pogledati novu gaming kolekciju namještaja i detalja za dom, koju će u svom domu predstaviti Sandra Österlund, jedna od najpoznatijih švedskih (i svjetskih) gamerica. Ljubitelji branda IKEA moći će pak otputovati kroz vrijeme u digitalnom IKEA muzeju u terminu koji im bude najbolje odgovarao.

IKEA-Festival-lifestyle-modnialmanah

„Tijekom protekle godine život kod kuće zadobio je potpuno novo značenje za svakoga od nas, a virtualno povezivanje omogućuje nam da zavirimo u mnoge domove diljem svijeta – da istražimo kako ljudi žive, slaveći individualnost i kreativnost. Naš prvi IKEA Festival, u svom virtualnom dijelu, najveći je festival posvećen životu kod kuće, a posjetitelji će moći doživjeti i jedinstveno iskustvo u robnoj kući IKEA Zagreb, koja, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, također nudi dio festivalskog programa“, istaknuo je Nikolaos Migkianis, direktor tržišta IKEA Hrvatska.

IKEA Zagreb za taj je dan pripremila aktivnosti poput drive-in kina s početkom u 19:00 sati na parkiralištu ispred robne kuće, ali i desetak radionica na kojima posjetitelji mogu otkriti kako oživjeti stari namještaj, smanjiti otpad u kuhinji ili ga korisno uporabiti. Festivalske aktivnosti u robnoj kući IKEA Zagreb odvijat će se uz poštivanje svih epidemioloških i sigurnosnih mjera, a zbog ograničenog broja mjesta na radionicama potrebno je prijaviti se unaprijed putem online obrasca, koji je moguće pronaći na IKEA.hr, u rubrici s događajima u robnoj kući.

Cijeli program virtualnog festivala, koji počinje u 08:00 sati 16. rujna, moguće je pronaći na poveznici. Prijave na virtualni festival nisu potrebne.

Trenutno nema komentara

Comments are closed