H&M najavljuje suradnju s modnom ikonom Iris Apfel u čast 100 godina njezinog života i inspiracije

H&M sa zadovoljstvom najavljuje suradnju s pravom modnom ikonom, inspirativnom Iris Apfel.

Kolekcija Iris Apfel x H&M odaje počast njezinom jedinstvenom stilu i u prodaju će se pojaviti početkom 2022. godine.

Iris je neovisna poslovna žena, dizajnerica interijera, modna dizajnerica i ikona stila, poznata po upečatljivom načinu odijevanja, snažnoj individualnosti, odvažnim modnim odabirima i kreativnim dizajnerskim rješenjima. Ona je utjelovljenje ideje da stil i inspiracija mogu doći bilo gdje i od bilo koga, bez obzira na cijenu.

iris-apfel-H&M-fashion-moda-modnialmanah

H&M je htio surađivati s Iris zbog njenog ekscentričnog stila i utjecaja na modnu zajednicu. Iris je 100 godina nadahnjivala ljude na kreativnost, slavljenje i prihvaćanje svog stila te je i dalje pionir u modnoj industriji, a njezina šarena odjeća i odvažni modni dodaci već su desetljećima predmet fascinacije.

Ključni komadi u ovoj kolekciji šareni su, poput cvjetnih odijela, haljina s karanfilima i printevima, a sve je napravljeno od mješavine tekstura, sa zanimljivim krojevima i uzorcima. Odjeća je popraćena posebno dizajniranim nakitom i modnim dodacima.

Svi materijali korišteni u kolekciji izrađeni su od recikliranih materijala ili od materijala dobivenih iz održivih izvora, a svaki odjevni predmet i modni dodatak izrađeni su imajući u vidu cirkularnost.

“H&M je sjajan i apsolutni je pionir u svom području, i to mi se sviđa! Također volim kad stvaram nešto što je pristupačno, što je H&M već savladao ”
Iris Apfel

“Iris utjelovljuje nešto što nazivamo osobnim stilom – stil koji je i lijep i ukrašen i eklektičan i uvijek aktualan. Pokazuje što je moda – sredstvo za izražavanje, tko ste ili želite biti i zabaviti se u isto vrijeme . Ona je prava inspiracija ”
Anne-Sophie Johansson, kreativna savjetnica za žensku odjeću u H&M-u

Za više informacija o kolekciji Iris Apfel x H&M posjetite https://www2.hm.com/en_us/life/culture/inside-h-m/iris-apfel-collaboration-2022.html

Trenutno nema komentara

Comments are closed