Navukli ste se na on line shopping? Evo kojih se stvari trebate čuvati!

Kupovina jednim klikom ili najbolje iskorišteno slobodno vrijeme na poslu, zabava prije spavanja ili vikend kupovina iz omiljenog naslonjača? Nazovite on line shopping kako želite, znajući kako je upravo ovaj način kupovine i u Hrvatskoj u velikom porastu. Kupuje se sve- špeceraj (posebno stanujete li u zgradi bez lifta), namještaj, odjeća, obuća…

online-shopping-modnialmanah

Ukoliko ste oduševljene činjenicom da kupujete bez da čekate u redovima pred kabinama, ali i gužvate se s masom u shopping centru čuvajte se ovih pet zamki ovakve kupovine.
• Kupujte prvenstveno preko službenog web shopa vašeg omiljenog brenda. Na takvim su stranicama jasno naznačene veličine i sve informacije koje trebate. Upotreba kartica je također sigurna.
• Kupujete li preko velikih shopping stranica Wish, Aliexpress, ebay-a dobro pogledajte porijeklo onoga što kupujete. U većini slučajeva veličine nisu u standardu s našim veličinama. Moglo bi vam se dogoditi da dobijete pošiljku neadekvatnih proizvoda.
• Isto tako, kupujete li od privatne osobe ili tvrtke pogledajte ocjenu koju su dali drugi kupci. Koristite uslugu samo onih ocjenjenih najvišim ocjenama kako vam se ne bi dogodilo da ne dobijete plaćenu stvar.
• Budite spremne na odstupanje u izgledu strukture tkanina i bojama. Zna se dogoditi da naručite žutu, a dobijete smeđu vestu! Prilikom preuzimanja pošiljke u pošti najbolje je pogledati ono što ste naručile. Ako vam ne odgovara, odmah vratite.
• I za kraj-vodite računa o potrošnji. Kako biste imale kupovinu pod kontrolom najbolje je otvoriti račun s limitiranim iznosom kojeg ćete koristiti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed