Naučite reciklirati svoju odjeću!

Napravile ste generalku svojih ormara i izdvojili odjeću koju više nećete nositi. Proslijedite višak drugima, a komad koji ima sentimentalnu vrijednost prenamijenite. Evo i primjera kako reciklirati odjeću – stare traperice pretvorite u torbu, jakni skinite ruke i pretvorite u prsluk, a majice koje nećete nositi pretvorite u najpopularniju torbu ove sezone.

Imate li takvih majica kojima biste voljele dati novu dimenziju danas naučite kako ćete od majice napraviti torbu. Postupak je vrlo jednostavan- uklonite ovratnik i rukave te od baznog komada stvorite torbu. Kako su u modi ‘rupičaste’ torbe škaricama napravite jednake rupe na tkanini. Kad ste to napravili vrijeme je za spajanje donjeg dijela majice. Napravite to čvrstim koncem i gustim šivanjem ili ako niste vješte s iglom i koncem zavežite donji dio torbe čvrstom vezicom stvarajući dojam vreće.

savjet-reciklirati-diy-shopping-torba-napravi-sam

Ideju za ovu reciklažu pronašli smo na Pinterestu!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS