Na početku nove godine – nova pravila u oralnoj higijeni!

Jeste li već isprobali Curaprox Hydrosonic četkice? Ako niste, svakako ih isprobajte, a jednom kada ih počnete koristiti nema povratka. Na početku smo nove godine, vrijeme je za nove, zdrave odluke!

Kao što smo već i spominjali, tajna kvalitetnog četkanja zuba krije se u glavi četkice. Za sigurno i učinkovito četkanje soničnom tehnologijom najvažniju ulogu imaju iznimno mekana i nježna Curen® vlakna na glavi Curaprox Hydrosonic zamjenskih nastavaka. Svi nastavci napravljeni su s posebnom svrhom i pažnjom, a mogu se kombinirati s bilo kojim Hydrosonic modelom četkica (Hydrosonic pro, Black is white i easy).

Power
Za temeljito čišćenje zuba i desni koje su zdrave i ne krvare, odaberite nastavak Power s blago nagnutom glavom u obliku kapljice i gustim Curen® vlaknima.

curaprox-Hydrosonic-četkica-za-zube-oralna-higijena-pranje-zubi-zdravlje-modnialmanah

Sensitive
Za osjetljive zube i desni, odaberite iznimno nježna Curen® vlakna na nastavku Sensitive.

curaprox-Hydrosonic-četkica-za-zube-oralna-higijena-pranje-zubi-zdravlje-modnialmanah

Carbon
Želite li maksimalan učinak i vratiti zubima prirodnu bjelinu, odaberite nastavak s Curen® vlaknima i aktivnim ugljikom koji će ukloniti sva neželjena površinska obojenja.

Hydrosonic-četkica-za-zube-oralna-higijena-pranje-zubi-zdravlje-modnialmanah

Single
Nosite li fiksni ortodontski aparatić ili želite ispolirati vaše zube baš kao pravi profesionalac, odaberite Single nastavak za najpreciznije čišćenje oko bravica ili zubnog implantata, iza zadnjih kutnjaka, unutrašnje strane zuba i svih ostalih teško dostupnih mjesta gdje se zubni kamenac više nakuplja.

Hydrosonic-četkica-za-zube-oralna-higijena-pranje-zubi-zdravlje-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed