Muškarac sa stilom nosi Galileo!

Janko Popović Volarić postao je zaštitno lice muškog modnog branda Galileo. U novoj kampanji utjelovljuje samopouzdanog, uspješnog muškarca koji želi blistati u svakom trenu.

galileo_janko_volarić_popović_modnialmanah_fashion

U fokusu su visoko estetizirana odijela koja dodatno naglašavaju muževnost, ali i muška moda za svaku prigodu- odjeća, obuća i modni dodatci idealni za ležernije, sportske varijante.
Moram priznati da se nisam često nalazio u ulozi modela, no bilo je ugodno i zabavno snimanje, ipak sam ja muškarac sa stilom, pokreće me samopouzdanje i ambicija. To sam ja. Galileo muškarac. – kaže Janko o snimljenoj kampanji. Nije imao tremu, ali bilo mu je izuzetno ugodno i opušteno stati ispred objektiva iznimno poznatog fotografa Gorana Čižmešije.

Uz Janka Popovića Volarića Galileo je ovih dana predstavio i brend ambasadora za slovensko tržište, bivšeg alpskog skijaša Juru Košira.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS