Modna usluga koju treba svaka žena: modno savjetovanje sa stilisticom Almom Premerl Zoko!

Volite li šopingirati, ali uvijek kupujete iste komade, ne volite šopingirati, ali želite poraditi na vlastitom stilu odijevanja, ova je usluga za vas! Modna savjetnica i stilistica – Alma Premerl Zoko prije nekoliko je godina pokazala kako je stiliziranje baš za svakoga, a da posao i znanje stliste nije samo ‘imati oko’ za modu.

Kako izgleda ova usluga?
Nakon prvog kontakta/kratkog upoznavanja, Alma će vam u samo nekoliko minuta odrediti sve – građu tijela, korigirati stil u kojem ste došli kako biste odmah vidjele gdje griješite. Nakon toga vas će poslati u kabinu, a ona će krenuti u odabir odjeće koju će vam na štenderu dovesti pred kabinu. Tada kreće samo vaših 60 minuta tijekom kojih ćete odijevati ‘Almine kombinacije’ koje će polako postajati vaše.

U čemu je posebna?
Tijekom modnog savjetovanja/privatnog shoppinga naučiti ćete koji su krojevi i spojevi samo za vas, kako ćete odabrati idealan uzorak, koja vam boja vraća svježinu na lice, a koja magično ‘skida’ kilograme. Uz to, kupiti ćete odjevne predmete koje međusobno možete kombinirati tako da ćete imati konkretne kombinacije u kojima ćete uživati. Isto tako Alma će vam riješiti ‘problem’ modnih detalja ‘ubacujući’ modne detalje (cipele, torbice, nakit) u vaše outfite.

Kako bukirati?
Budući da je Alma stilistica za svaku ‘običnu’ ženu tako se i bukira na jednostavan način. Možete joj poslati mail (almapz@gmail.com) ili termin zatražiti putem formulara

Cijena:
Cijena modnog savjetovanja s Almom na jednoj od modnih adresa koju zajedno odaberete iznosi 300 kuna (plus pdv). Trajanje usluge je 90 minuta!

Darujte modno savjetovanje! Almino modno savjetovanje možete darovati svojoj BFF, ali i mami, kćerki, kumi, strini, suprugu, dečku, sinu… u obliku personaliziranog poklon bona koji se aktivira u trenutku zakazivanja termina modnog savjetovanja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed