Moda posuta biserima!

Imate li klasične odjevne predmete koji su vam dosadili ili ste odlučile malo promijeniti svoj stil odijevanja svidjet će vam se novi trend – moda posuta biserima.

Moderno je sve – klasični odjevni predmeti ukrašeni biserima različitih veličina koje ćete sašiti sami ili investirati u konkretan odjevni predmet s ovim ukrasima. Posebno to vrijedi za kvalitetne odjevne predmete kojih se ne želite riješiti jer vam super stoje, ali tražite rješenje kako ih možete oplemeniti detaljima koji će ih osvježiti i dati im posebnost.

fashion-moda-biseri-modnialmanah

Biseri su se pojavili na različitim modnim detaljima koji isključuju ogrlicu jedan od najpopularnijih komada nakita. Ove jeseni kao začin kombinacijama će dominirati narukvice koje ćete dodati uz nizove narukvica koje su obilježile vašu modnu jesen. Nosite ih tko da biseri dominiraju.

fashion-moda-biseri-modnialmanah

Kad smo kod detalja i začina odjevnim kombinacijama u ponudi mnogih brendova nalaze se detalji koji osim odličnog izgleda pružaju i funkcionalna rješenja. Dobar primjer su stilizirane igle s biserima kojima možete ukrotiti preduboki dekolte ali i taj ukras dodati na dio odjeće koji želite.

fashion-moda-biseri-modnialmanah-biserima
Trenutno nema komentara

Comments are closed