Miriši na modno proljeće – evo zašto vam treba privatni shopping sa stilisticom Almom!

Volite li šopingirati, ali uvijek kupujete iste komade ili suprotno tome uopće ne volite šopingirati, ali želite poraditi na vlastitom stilu odijevanja, ova je usluga za vas! Privatni shopping sa stilisticom Almom Premerl Zoko prilika je da naučite puno o načinu odijevanja te da od trendova sezone odaberete za sebe najbolje!

Kako izgleda privatni shopping sa stilisticom Almom?
Nakon prvog kontakta/kratkog upoznavanja, Alma će vam u samo nekoliko minuta odrediti sve- građu tijela, korigirati stil u kojem ste došli kako biste odmah vidjele gdje griješite. Nakon toga vas će poslati u kabinu, a ona će krenuti u odabir odjeće koju će vam na štenderu dovesti pred kabinu. Tada kreće samo vaših 90 minuta tijekom kojih ćete odijevati ‘Almine kombinacije’ koje će polako postajati vaše.

Što ćete naučiti?
Tijekom modnog savjetovanja/privatnog shoppinga naučit ćete koji su krojevi i spojevi samo za vas, kako ćete odabrati idealan uzorak, koja vam boja vraća svježinu na lice, a koja magično ‘skida’ kilograme. Uz to, kupit ćete odjevne predmete koje međusobno možete kombinirati tako da ćete imati konkretne kombinacije u kojima ćete uživati. Isto tako Alma će vam riješiti ‘problem’ modnih detalja ‘ubacujući’ modne detalje (cipele, torbice, nakit) u vaše outfite.

Kako bukirati?
Budući da je Alma stilistica za svaku ‘običnu’ ženu tako se i bukira na jednostavan način. Možete joj poslati mail (almapz@gmail.com) ili termin zatražiti putem formulara

Cijena: Cijena modnog savjetovanja s Almom na jednoj od modnih adresa koju zajedno odaberete iznosi 50 eura (plus pdv). Trajanje usluge je 90 minuta!

fashion-privatni-shopping-stilistica-alma-premerl-zoko-modnialmanah

Darujte modno savjetovanje! Almino modno savjetovanje možete darovati svojoj BFF, ali i mami, kćerki, kumi, strini, suprugu, dečku, sinu… u obliku personaliziranog poklon bona koji se aktivira u trenutku zakazivanja termina modnog savjetovanja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS