Mg Mivela u službi zdravlja trudnica

Iako je zdravlje od najveće važnosti u svim razdobljima života, od posebnog je značenja u trudnoći. U to su se uvjerile polaznice radionice za trudnice, među kojima su se našle i poznate glumice Mirna Medaković, Petra Kurtela i Vanda Winter. Prekrasne buduće majke saznale su kako je magnezij uz folnu kiselinu, željezo i jod u vrhu ljestvice tvari neophodnih za zdravlje majke i bebe. Posebno je važna njegova uloga u procesu diobe stanica, čime sudjeluje u rastu i razvoju fetusa i osigurava uspješan ishod trudnoće. Kako je često nedovoljno zastupljen u prehrani, idealno ga je unositi putem mineralne vode koja ujedno zadovoljava potrebe organizma za mineralima i hidratacijom. S 343 mg magnezija po litri, Mg Mivela osigurava dovoljan unos ovog minerala u organizam bez laksativnog učinka. S obzirom da dolazi u dvije verzije – gazirana i blago gazirana, Mg Mivela je nezaobilazan detalj u torbici svih budućih majki.

Mg Mivele, voda s prirodnim magnezijem ima iznimno važnu ulogu tijekom perioda trudnoće, a poznate trudnice su dobile niz znanja i savjeta o važnosti tjelesne aktivnosti i uravnotežene prehrane te važnosti hidracije i ulozi magnezija u trudnoći.

Među brojnim predavačima bile su poznata instruktorica pilatesa Asja Petersen koja je polaznicama pokazala niz jednostavnih, a opet učinkovitih vježbi. Na taj način trudnice su se uvjerile kako za ostanak u dobroj formi u trudnoći nije potreban velik napor, već dobro odabran set vježbi i kretanje. Predstavnica Hrvatske udruge za promicanje primaljstva Banana Kunina prenijela je svoje bogato iskustvo o pripremama za porod. Na samom kraju radionice nutricionistica Maša Katić otvorila je veliku temu pravilne prehrane u trudnoći. Poseban je naglasak stavila na redovan unos vitamina i minerala koji jamče zdrav razvoj trudnoće, od kojih je jedan od najvažnijih magnezij.

Trenutno nema komentara

Comments are closed