Lunilou ima predobru ljetnu kolekciju! Mame, birajte za klince prirodno!

Gotovo ne postoji modni brend koji se u posljednjih godinu dana nije okrenuo ekološkoj osviještenosti i održivoj proizvodnji. U svjetskim razmjerima, moda i modni trendovi toliko su se brzo izmjenjivali da su se izgubile sezone i kreativne smjernice rezultirajući pojavom novog trenda kojeg nazivamo slow fashion.

Riječ je o pokretu dizajniranja, izrade i kupnje odjeće u svrhu kvalitete i dugotrajnosti. Potiče sporiju proizvodnje, poštene plaće, nižu emisiju ugljika i (u idealnom slučaju) nula otpada. Umjesto da jure trendove, slow fashion modni brendovi koriste trajnije stilove i stvaraju klasične i svestrane komade.

Lunilou je upravo takav, domaći modni brend koji već nekoliko godina neumorno gradi svoju prepoznatljivu priču, stvarajući svoje vlastite trendove i pravila igre. O trenutka istupanja na domaću modnu scenu, ovaj brend ima jedan cilj i jednu misiju, a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

Kako izgleda Lunilou ljeto?
Najmekši organski pamuk pretvoren je u neodoljive retro komade koji će savršeno pristajati bebama, ali i malo većoj djeci omogućujući im udobnost pokreta i slobodu kretanja.

“Ovo je kolekcija na kojoj smo dugo radile i koju smo vrlo pažljivo smišljale. Kako smo i same pobornice slow fashiona, kroz vlastiti brend pokušavamo svoje kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala koju kupuju i stavljaju na svoju kožu i kožu svoje djece. Upravo iz tog razloga naša je odjeća izrađena od 100% organskog pamuka koji svojim sastavom jamči nevjerojatnu mekoću i podatnost”, izjavila je Izabel Kovačić suvlasnica lunilou.

Gdje kupiti?
Kolekcija će uskoro biti dostupna u novom showroomu u Zagrebu, a frotirne setove, topiće, kratke hlačice, haljine i kućne ogrtače od muslina koji se nalaze u novoj lunilou kolekciji možete već danas pronaći na www.lunilou.com.

Trenutno nema komentara

Comments are closed