Ljubitelji ste luksuznih i kolekcionarskih satova? TUDOR pop-up trgovina na Malom Lošinju vas očekuje!

Otok Lošinj godinama privlači posjetitelje svojim prirodnim ljepotama i luksuznom ponudom hotela i restorana, a ovog će kolovoza prvi u Hrvatskoj ugostiti i pop-up trgovinu luksuznih satova. Od 7. do 20. kolovoza lošinjski Hotel Bellevue, jedan od luksuznih hotela brenda Lošinj Hotels & Villas i član L.V.X. kolekcije najvećeg nezavisnog hotelskog lanca na svijetu Preferred Hotels & Resorts, bit će domaćin prvog TUDOR pop-up shopa u Hrvatskoj. Štit klasičnog švicarskog urarstva na Mali Lošinj dovodi poznata urarska obitelj Malalan, a u sklopu trgovine bit će predstavljeni i kolekcionarski komadi.

Bellevue-lh&v-TUDOR-shopping-modnialmanah

Luksuzna marka satova koju je osnovao Hans Wilsdorf, ujedno i osnivač Rolexa, vrlo je poželjna među obožavateljima satova diljem svijeta, zahvaljujući snažnom mehanizmu i impresivnom dizajnu. Podrijetlom iz švicarskog grada Ženeve, TUDOR spaja kvalitetu i umijeće od 1926. godine, stvarajući luksuzne satove koji odolijevaju testu vremena i svrstavaju se među najprestižnije na svijetu.

Najpoznatiji po Pelagos, Black Bay, 1926. i Royal kolekcijama, ove satove zbog pristupačne cijene vole brojni avanturisti, godinama su prvi izbor brojnih mornarica, a danas se kreću u prestižnom društvu najbržih jedrilica na planetu na Kupu Amerike (America’s Cup). S obzirom na to da je TUDOR od svojih početaka bio vezan uz more, ne iznenađuje činjenica što su upravo otok Lošinj i njegov mediteranski luksuz izabrani za jednu od destinacija ovogodišnje turneje.

Prvu TUDOR pop-up trgovinu u Hrvatskoj organizira Malalan, obiteljska trgovina koja se bavi prodajom luksuznih satova i nakita s više od 70 godina izvrsnosti u svome poslu. Malalan svojim kupcima nudi najkvalitetnije usluge od popravka satova, proizvodnje i održavanja nakita do stručnog savjetovanja pri odabiru ručnih satova ili nakita. Svojim bezvremenskim kolekcijama i prestižnim suradnjama dodatno su učvrstili svoju poziciju kao vrhunski izbor za međunarodne poznavatelje luksuznog nakita i satova.

Hotel Bellevue je luksuzni hotel s pet zvjezdica smješten na slikovitom otoku Lošinju, samo nekoliko koraka od ljekovite uvale Čikat. Hotel Bellevue vlasnik je ponajboljeg svjetskog wellnessa Bellevue Spa Clinic, gdje gosti mogu uživati u brojnim signature wellness i spa ritualima. Poznat je po fuzijskom restoranu Matsunoki, dobitniku Michelinovog tanjura, koji se diči spojem tradicionalne japanske kuhinje i svježih mediteranskih namirnica iz lokalnog organskog uzgoja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS