Ljetni predah u Rogaškoj

Ljetne vrućine i čak dva produžena vikenda u lipnju! Nije li vrijeme da razmislite o punjenju baterija i kratkom predahu prije godišnjeg odmora? Malo slovensko mjesto Rogaška Slatina, udaljeno nepunih sat vremena vožnje od Zagreba, jednostavno zove na opuštanje, a Rogaška Hotels & ROI Spa pripremili su primamljiv ljetni paket za ljubitelje wellnessiranja, zahtjevne gurmane i sve one koji vode računa o zdravlju.

Rogaška_Hotels_&_ROI_Spa_modnialmanah_lifestyle

Po cijeni već od 190 eura po osobi i 30 posto popusta na drugu osobu, provedite četiri nezaboravna dana u dvoje. Kupanje u hotelskom bazenu, opuštanje u jacuzziju, revitalizirajuća masaža, aktivnosti u prirodi, najfiniji specijaliteti…, pravi ljetni predah za romantičare daleko od ljetnih gužvi i vreve.

Već 16. lipnja očekuje vas Kulinarski festival Rogaške Slatine, 17. lipnja Ljetna muzejska noć u susjednom Rogatcu, a od 23. do 25. lipnja uživat ćete u Danima A´la carte restorana Kaiser, jednog od deset najboljih hotelskih restorana u Sloveniji, koji je sastavni dio Rogaška Hotels & ROI Spa. Iskoristite posebnu pogodnost, besplatan ulaz na Termalnu Rivijeru Rogaške s bazenima koji će učiniti odmor zabavnijim.

Oni željni luksuza neće propustiti opuštanje u saunama i kupkama ekskluzivnog ROI Spa centra na čijoj ćete terasi uz bazen uživati u sunčanju okruženi prekrasnim zelenilom Rogaške Slatine.

Foto: Borna Subota

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS