“Life is a festival” uz essence

Make up nam na jedinstven način omogućava da uvijek budemo drugačije, da zablistamo u posebnim prilikama, da naglasimo na svojem licu ono najbolje. Upravo zato nas uvijek iznova oduševe noviteti kojima, priznajemo, teško odolijevamo…

Upoznajte novu beauty priču s potpisom essence“life is a festival” koja širi impulzivni osjećaj za zabavom, izlascima, provodima.

Što nas je posebno oduševilo?
• Peace paleta korektora koji dolaze u tri popularne boje – nude, smeđoj ili rosé koji svatko u svojoj nijansi omogućavaju besprijekoran ten – čak i kada provedete cijelu noć na plesnom podiju. Cijena: 21,90 kn.
• Festival jewellery tetovaže za kosu u zlatnoj i neonskoj boji koje su neizostavan detalj bilo kojeg provoda. Pakiranje sadrži 3 tetovaže, a cijena im je 16,90 kn.
• Osvježavajući miris za kosu s njegujućim uljima pruža kosi dodir svježine na kosi. Cijena za pakiranje od 75 ml je 28, 90 kn.

Essence trendovska kolekcija “ “life is a festival” će biti dostupna krajem travnja na prodajnim mjestima Dm-a i Bipe, do isteka zaliha.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS