Jedan model haljine, dva cool stila

Volite li naoko jednostavne haljine u kojima ćete zablistati u svečanim prigodama vjerujemo kako će vas zaintrigirate ove dvije slatke C&A haljine. Zapravo jedan model haljine koji dolazi u dva zanimljiva rješenje koja za sobom povlače i dva različita stila.

C&A_modnialmanah_fashion

Kako nositi?
Haljinu ukrašenu slatkim ovratnikom odjenite ukoliko imate široke bokove, a uska ramena i mala prsa. Kombinirajte uz ravnu obuću i modne detalje poput male pismo torbice. U slučaju da vam je hladno zagrnite se končanim kardiganom ili sakoom.

Haljina koju krasi cvjetni print odjenite ukoliko ste skladno građene ili nemate definiran struk. Igra plohe i printa vizualnog naglašava liniju tijela i ide vam u prilog. Ovo je haljinica idealna za odlaske na dnevne svečanosti (prva pričesti, vjenčanje i krizma) ali se lako može uklopiti i u sve dnevne kombinacije. Kako kombinirati? Uz obuću u jarkim bojama (primjerice crvene štikle) i sako, tenisice i traper jaknu, balerinke i kardigane.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS