Lana Klingor Mihić nastavlja svoju gastro avanturu!

Zagrebački Strossmayerov trg i ove će godine biti festival ukusne ulične hrane i to od 2. do 4.6. 2017., kada će ugostiti već tradicionalni ZZZagreb Delimano Food Festival. Glavna organizatorica festivala, Lana Klingor Mihić i za ovogodišnje izdanje priprema puno kulinarskih i gastro iznenađenja, a činjenica da će uz nju u slaganju menua sudjelovati poznati chef Andrej Barbieri, odlično su jamstvo hrane koja će ponovo osvajati na prvu. ZZZagreb Delimano Food Festival ponovo će biti spoj ukusne ulične hrane, kulinarskih radionica i probranog pića u kojima će svaki posjetitelj pronaći menu po svom izboru, nepogrešivo uživajući u posebno spremljenoj hrani.

Što će se sve naći na jelovniku? Burger s plavim sirom, Veggie salata, tri vrste Arepe u izvedbi Ricarda Louqea te Barbieri’s choice, dva jela po izboru Andreja Barbierija a riječ je o brudetu od mrkača i leće te roastbeef sendviču sa grilanim sirom, te naravno Ham Steak i Tzatziki Janjetina. Kao i prethodnih godina za mesne delicije zaslužna je Mesna industrija braće Pivac dok posebnu draž mesnim jelima dati Meggle maslac sa začinskim biljem. Posjetitelje ove godine očekuju i Delimano kulinarske radionice, posebne bogate nagradne igre za najsretnije.

Kakav bi festival bio bez dobrih pića, a uz dobra grill jela, uvijek ide i vrhunska Pan piva. Zlatni Pan, svijetli Pan, Somersby i još niz noviteta koji će se po prvi put predstaviti na ZZZagreb Delimano Food Festivalu nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Za dobar gemišt i vinsku kapljicu pobrinut će se Feravina sa svojim najboljim sortama i probranim berbama, dok će najmlađi uživati u Kala vodi, Cedevita sokovima i ukusnoj Cockti. Posebnost ovogodišnjeg festivala bit će i korner s Vergnano kavom, gdje će se pripremati vrhunske šalice kave, ali i kokteli na bazi kave u izvedbi nagrađivanih barista.

Jedva čekamo!

Trenutno nema komentara

Comments are closed