Kultni beauty brend Kiehl’s stigao u Rijeku!

Šuškalo se, šuškalo i na kraju se i dogodilo! Kultni beauty brend Kiehl’s Since 1851 od dolaska na hrvatsko tržište prije osam godina i pet lokacija diljem zemlje i putem webshopa www.kiehls.hr otvorio je i svoju riječku adresu. Beauty oaza nalazi se na drugom katu Tower Centra Rijeka.

Prodavaonicu je otvorila influencerica Slađana Ostić, uz predstavnike brenda Kiehl’s, a cijeli je event popratio mladi glazbenik ToMa. Brojni su poznati Riječani, poput Jurja Zigmana, Eni Jurišić i Vjeka Ključarića, Ive Berišić i Edvina Liverića potvrdili da je otvorenje bilo dugoočekivano i da ni oni ne mogu odoljeti njihovim visokokvalitetnim proizvodima.

Kiehl’s Since 1851 poznat je po pružanju visokokvalitetnih usluga za njegu kože i kose, od svojih skromnih početaka kao ljekarna u New Yorku prije više od 170 godina. Njihovo je naslijeđe duboko ukorijenjeno u bogatu tradiciju, a nova prodavaonica u Rijeci s ponosom nastavlja taj put. Svi istinski zaljubljenici u njegu kože mogli su isprobati neke od najpoznatijih formula ovog brenda, učiniti besplatnu analizu kože, obaviti osobne konzultacije s Kiehl’s savjetnicima za njegu kože te testirati Derma-Reader, inovativni uređaj najnovije generacije koji analizira šest parametara kože.

Posjetitelji Kiehl’s prodavaonica mogu uživati u njihovoj “Try Before You Buy” politici te sa sobom ponijeti besplatne uzorke i testirati ih u udobnosti vlastitog doma.

Najnovija je trgovina dizajnirana u skladu s načelima održivosti, uz njihove prepoznatljive elemente duge povijesti i tradicije brenda te jedinstveni eklektični interijer same trgovine.

Kiehl’s Since 1851 je sada dostupan na različitim prodajnim mjestima diljem Hrvatske te s veseljem dodaju Tower Center Rijeka na svoju listu.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS