Koliko make upa treba vaš dekolte?

Sve ovisi o tome koliko mladoliko želite izgledati – reći će vam stručnjaci i otkriti da najljepši dekoltei koje viđate na crvenim tepisima zapravo su našminkani dekolte-i. Baš kao što kvalitetnim proizvodima za kontriranje prekrivate nedostatke na licu tako kombinacijom svijetlih i tamnih linija postižete to da u fokus ulazi ključna kost i definirana sredina grudi, a ne dehidrirana koža s borama koje otkrivaju godine. Završni touch dati će mineralni puder sa sjajem i malo highlightera. Kako izgleda postupak šminkanja pogledajte na fotografiji:

make-up-dekolte-modnialmanah

Što još morate znati?
Pazite na njegu ovog osjetljivog dijela tijela. Vaš dekolte, koji uključuje područje vrata i prsa, zaslužuje njegu i pažnju kao i ostali dijelovi vašeg tijela. Upravo zato je potrebno u svoju svakodnevnu rutinu uključiti čišćenje, hidrataciju i redoviti piling. Piling uklanja mrtve stanice kože koje se nalaze na površini zbog kojih vaša koža može izgledati neujednačeno, bez sjaja ili uzrokovati prištiće te otkriva blistavu kožu ispod. Nema potrebe kupovati posebne proizvode – samo koristite isti piling, AHA ili glikolne kiseline i to u kontinuitetu (tri puta tijekom tjedna) kako biste imali rezultate. Uz to, ne zaboravite spavati na svilenim jastučnicama, na leđima kako se tijekom odmora ne bi stvarali nabori a potom i duboke bore.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS