Kako su grudnjaci izašli iz sjene trendy odjeće?

Ovo si pitanje vjerojatno često postavljate tražeći kvalitetan grudnjak koji će zaštiti i oblikovati prsa pružajući ugodu tijekom nošenja. Umjesto onih klasičnih grudnjaka na koje ste navikli, a koji imaju dovoljno široke naramenice i oblik koji pristaje kao saliven, sve su češće u ponudi grudnjaci napravljeni od čipke, ukrašeni vezom s naramenicama koje se trebaju pokazati. Razlog izlaska grudnjaka iz sjene trendy odjeće dogodio se kao posljedica koketiranja modnim 90-tim prošlog stoljeća. Sjetite se, prvi je na sceni svoj grudnjak pokazala Madonna.

Jesu li trendy grudnjaci dizajnirani samo za mala prsa? Iako će mnoge od vas reći da, sjetivši se bezuspješne potrage za kvalitetnim grudnjakom, odgovor i nije takav. Kao i svi komadi, tako su i grudnjaci danas prilagođeni različitim oblicima građe tijela, dobnim skupinama i veličinama grudi. Samo je potrebno u masi grudnjaka prepoznati onaj koji će vama savršeno pristajati.

grudnjaci-fashion-modnialmanah

Evo koje savjet trebate:

  • Želite li promijeniti model grudnjaka, tražeći modernije rješenje sjetite se onoga što ste najviše voljeli kod svog starog grudnjaka. Sjetite se kroja, širine leđnog dijela, oblik naramenica. To pokušajte naći u novim kolekcijama.
  • Imate li manja prsa koja treba podignuti odaberite modele koji na unutarnjem dijelu košarice imaju podizače. Oni se ne vide ispod prsa a čine puno za savršen dekolte. Takve podizače potražite i u modelima za velika prsa jer oni će pružiti potporanj težini i ublažiti pritisak na naramenice.
  • Tražite li grudnjake koje ćete pokazati ispod lepršavih odjevnih predmeta pazite da tkanina bude gušća od one koju ćete nositi preko grudnjaka. Tako ćete izbjeći izazovnost.
  • Naramenice na grudnjacima birajte ovisno o težini grudi. Tanke naramenice i velika prsa ne idu zajedno, no ako odaberete model s nekoliko tanjih naramenica koje spajaju prednji i stražnji dio grudnjaka podijelit ćete težinu prsa, olakšati pritisak i bolno urezivanja. Takve naramenice možete pokazati u kombinaciji s izrezima ali i potražiti na prednjim dijelovima od sredine košarice. Tako možete na kreativan način ublažiti izazovan i dubok dekolte.
Trenutno nema komentara

Comments are closed