Kako odjećom skinuti kilograme? Lako!

Nabacili ste koji ‘zimski’ kilogram, koji je narušio izgled vašeg struka? Ne očajavajte! To se događa svakoj drugoj ženi. Dok se ne istopi suvišno salo i dok se ponovo ne dovedete u zavidnu liniju pazite kako ćete se odijevati.

Naučite kako prekriti suvišne kilograme i optičkim trikovima vlastitom tijelu dati vitkost i ljepotu.

bucke_odijevanje_modnialmanah

ZABORAVITE NA USKE MAJICE
Umjesto uskih majica koje prate liniju tijela nosite dekoltirane i asimetrične tunike koje su napravljene od viskoznih tkanina. Asimetrični modeli optički će suziti bokove i ramena, ali i prekriti trbuh.

IZBJEGAVAJTE HLAČE S DŽEPOVIMA, posebno onim bočnim
Izbjegavajte ‘vrećaste’ hlače ali i krojeve koji se na krajevima lagano šire. Izbjegavajte hlače koje imaju bočne džepove, ali i velike ukrase na bokovima.

KOMOTNE KOŠULJE I SAKO
Ništa ne smije kipjeti, ali niti stezati. Upravo zato pazite na košulje i sakoe. Oni moraju biti komotniji (da stanu tri prsta između ruba sakoa i grudi) Ukoliko je ‘ na knap’ nosite ga raskopčanog.

PAŽLJIVO S ODABIROM TKANINE
Vjerovali ili ne, haljine, a naročito ako su od poliestera ili likre, dodatno naglašavaju naslage na trbuhu i bokove. Ukoliko to primijetite, haljinu zamijenite suknjom i majicom.

OPREZNO S PRUGAMA
Vodoravne pruge, naoko će debljati. Volite li mornarsko pruge okrenite u vlastitu korist. Izaberite majice na kojima se nalazi kombinacija uskih i debelih pruga, ali i pruge koje će naglasiti bujno poprsje.

TAMNI GORNJI DIJELOVI
Ukoliko ste građene poput obrnutog trokuta, bujno poprsje optički smanjite odabirom crnog gornjeg dijela. Isto tako optički povećajte bokove suknjom ili hlačama u jarkoj boji. Posebno ovog proljeća kad se to jako nosi.

VISOKE POTPETICE U BOJI PUDERA
Želite noge super modela? Svi se modni stručnjaci slažu da su visoke štikle ili platforme najbolji način da naglasite svoje noge. ‘Što je peta viša, vaše će se tijelo činiti elegantnije, a ako nađete štikle koje nijansom odgovaraju boji vaše kože – to je dobitna kombinacija.

bucke_odijevanje_modnialmanah

SIGURNOST U CRNOM
Ma koliko se činilo stereotipnim crna je uvijek dobar odabir za vizualno smanjivanje oblina. Crna haljina, hlače, tunika, topić, suknja… sve su to odjevni komadi koji će vam dati dodatnu sigurnost prilikom odijevanja. Pazite samo da crna bude crna i da prilikom kombiniranja dva odjevna komada crne boje,nijanse budu usklađene.

bucke_odijevanje_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed