Kako nositi stolu?

Veliki, dugački i široki šal koji se naziva stola odličan je način za osvježenje starog kaputa ili jakne. No i tijekom ovakvih toplijih dana kad vam treba samo nešto konkretnije za zagrnuti se.
Na jučerašnjem modnom savjetovanju u Mohitu, stilistica Alma Premerl Zoko pokazala je različite načine kako nositi ovaj odjevni predmet/detalj. Treba samo malo inspiracije i odabir stole koja će savršeno pristajati uz vašu boju kože, kose i očiju. U Mohitu je super izbor, a cijene su do 119,00 kn.

Koja tri savjeta trebate?
• Prvo si postavite pitanje – na što ću nositi stolu? O tome će ovisiti koliko je debela, ali koje je boje. Ne pisano je pravilo da se boja stole koju ćete nositi preko kaputa mora spajati s ostalim modnim detaljima – cipelama, remenjem, kapom i šalom. Nosite li je preko haljine pazite da je u skladu s bojom puti i kose.
• Pazite na tkaninu – provjerite kako se spajaju tkanine koje nosite- stola i haljina primjerice. Jedna drugoj ne bi smjele ostavljati ‘mucice’.
• Koliko treba biti duga stola? Kako bi bila u skladu s tijelom duljina stole treba biti dugačka koliko su duge ruke kad ih raširite od tijela.

Trebate li inspiraciju kako nositi? Evo dva cool primjera.

Trenutno nema komentara

Comments are closed