Kako na najbrži način organizirati ormar i ladice?

Želite li imati pregledno složenu odjeću, uvijek dostupne modne detalje, poput nakita, marama, cipela naučite na ispravan način popuniti ormare i ladičare. Jer, kad se jednom naučite na koji način se slaže određena odjeća i kako se slažu ladice uvijek ćete imati osjećaj da imate što odjenuti.

Ovo su savjeti:
• Razvrstajte odjeću koja ide u ormar i koja se slaže u ladice. Primjer, imate li puno baznih majica umjesto da ih slažete jednu na drugu u ormar, zarolajte ih i složite uspravno u ladicu. Kad otvorite ladicu tako ćete imati pregled boja.
• Nosite samo jedne traperice, a imate ih barem 10? Vjerujemo kako vam nisu na oku kad ujutro jurite na posao. Upravo zato hlače slažite na određen način – na alkice kojima vješate zavjesu za tuširanje objesite hlače i između hlača na vješalice objesite pripadajuće gornje dijelove. Tako ćete na najlakši način kompletirati odjeću i uvijek imati pri ruci modna rješenja.
• Pazite kako slažete pletene stvari. One se ne smiju vješati kako im ne bi promijenili oblik. Lijepo ih složite u ormar.
• Imate li puno čarapa, organizirajte ladice s preglednicima za čarape. Njih ima za kupiti u Ikei, a ukoliko vam Ikea nije pri ruci mogu poslužiti i plastične cijevi koje režite svakih 5 cm. Svaku cijev stavite u ladicu i u njih stavite čarape.
• Imate li puno marama, njih objesite na vješalicu kako bi vam uvijek bile pri ruci. Kad ih vidite tako obješene uvijek ćete ih i kombinirati.
• Imate li puno odjeće, a malo vremena ujutro za odijevanje u spavaonicu stavite mini držač odjeće pa složite kombinacije za radni tjedan. Tako ćete svoj total look složiti u miru i uvijek lijepo izgledati.
• Kako složiti nakit? U ladice stavite plastične preglednike za pribor za jelo pa u njega po duljini stavite ogrlice razvrstane po duljini. U najmanji dio stavite prstenje. Tako će uvijek imati svoje modne detalje pri ruci.

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS