Kako koristiti kreativne žlice!

U moru ovoga i onoga što se pojavljuje na različitim shopping platformama nama su posebnu pažnju privukle ove kreativne žlice. Najbolja je ponuda na AliExpressu, a na vama je da u mnoštvu žlica odaberete onu koja nosi lijep natpis.

Kako ih implementirati u svakodnevicu?
Ovakve kreativne žlice je uvijek lijepo implementirati u klasičan postav stola jer one privlače pažnju svojim porukama i pomažu u opuštanju prilikom kušanja prvog slijeda hrane. Odaberite ih 6 ili 8, birajući univerzalne i afirmativne poruke u kojima će se svi moći pronaći. Povežite ih s priborom za jelo kojeg već imate i jednostavnim tanjurima kako bi dominirale za stolom. Posebnim osobama (drugoj polovici ili djeci) sačuvajte personaliziranu poruku.

Znate li što sve možete jesti (ovakvom) žlicom?
Po bontonu, žlica nije samo za juhu i tekuću hranu. Žlicom se jede i tjestenina u umacima (manja tjestenina cijelom žlicom, špagete žlicom i vilicom) , kreme, ruža, ali i povrće. Vina, odležana i mekana mesa isto možete jesti ovim priborom kao i sve vrste deserata- od torte do sladoleda. Samo, po bontonu je važno odabrati veličinu žlice- velika žlica je za glavna jela,a manja za deserte!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS